Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Zuigheffer met accupomp toonbeeld van bedieningsgemak

Zuigheffer met accupomp toonbeeld van bedieningsgemak

Nabeschouwing Fensterbau

De Bohle Group is een van ’s werelds toonaangevende ontwikkelaar, fabrikant en leverancier van glashardware, schuifdeuroplossingen, gereedschappen, machines en verbruiksgoederen voor de verwerking en afwerking van glas. Zo produceert het bedrijf onder andere zuigheffers van het merk Veribor®. Comfort, ergonomie en design staan daarbij centraal.

Op Fensterbau Frontale presenteerde het bedrijf een innovatieve kunststof en aluminium pompzuigheffer . “Nieuw is dat de zuigheffer niet langer handmatig hoeft te worden bediend, maar is voorzien van een accupomp”, zegt Michaela Woitynek die leiding geeft aan de divisie vacuümtechniek van Bohle. “Net zoals de zuigheffer met de manuele handpomp is ook dit nieuwe type zuigheffer geschikt voor het heffen van materiaal tot 120 kg. Met één druk op de knop bouwt de accupomp het vacuüm op. Bovendien leent deze nieuwe zuigheffer zich ook voor enigszins ruwe oppervlakten; de ondergrond hoeft dus niet perfect glad te zijn.”

Ook aan een optimale batterijduur is gedacht, vervolgt Michaela: “Als de accu volledig is opgeladen, gaat hij circa 600 pompcycli mee. En daarna is de accupomp in circa drie uur weer volledig opgeladen. En mocht de accu onverhoopt toch een keer leeg zijn, dan kan de accupomp in de zuigheffer eenvoudig worden vervangen door de meegeleverde handpomp.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details