Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Zwaluw Ultra High Tack met de allerhoogte aanvangshechting

Zwaluw Ultra High Tack met de allerhoogte aanvangshechting

Als het snel en stevig vast moet zitten is de High Tack van Zwaluw al meer dan 15 jaar een efficiënte keuze. Bostik introduceert nu een montagelijm die een tandje bij zet: de Zwaluw Ultra High Tack. Hij heeft de állerhoogste aanvangshechting, vandaar: ultra. Deze elastische lijm is ook zeer geschikt voor het verlijmen van poreuze materialen als natuursteen en marmer, zonder kans op vlekken of verkleuring.

Bij het bevestigen van zware objecten tegen uiteenlopende ondergronden bewijst de nieuwe Zwaluw Ultra High Tack zijn kracht. Want door de ultra hoge aanvangshechting is het ondersteunen van de constructie vrijwel overbodig. Dat maakt deze lijm een slimme keuze voor de uitdagende klussen, zoals het verlijmen van zware objecten tegen een verticale ondergrond. De lijm hardt snel en neutraal uit tot een elastisch rubber met een hoge eindsterkte en bevat geen isocyanaat, siliconen of oplosmiddelen.

Zeer geschikt voor poreuze ondergronden als natuursteen
De nieuwe Ultra High Tack heeft alle voordelen van de vertrouwde High Tack. De innovatieve formule geeft de állerhoogste aanvangshechting en geen risico op vlekken of verkleuring. Juist deze eigenschappen maken de lijm zeer geschikt voor poreuze ondergronden als natuursteen.
Dankzij het zeer brede hechtingsspectrum en de veelzijdige inzetbaarheid is Zwaluw Ultra High Tack onmisbaar onderdeel van de uitrusting van professionals in de bouw en industrie. De lijm wordt in de kleur wit in een koker van 290 ml geleverd.

Kijk voor meer informatie op de website

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details