Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Zwart is de finishing touch in het interieur
HELM GT-L 50 en HELM GT-L 80 nu ook in matzwarte uitvoering.

Zwart is de finishing touch in het interieur

Voor de lezers van Profiel magazine behoeft Woelm GmbH geen nadere introductie. De Duitse kwaliteitsleverancier levert onder het merk KWS een complete range deurbeslag en accessoires en onder het merk HELM levert men schuifdeursystemen. Alles wordt in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd, om de topkwaliteit waar Woelm om bekend staat te kunnen waarborgen. Ook de exclusiviteit van het design is daarmee gegarandeerd. Op de komende Polyclose kunnen professionals kennis maken met een aantal mooie ontwikkelingen. We lichten graag een tipje van de sluier op.

Huisdeur stanggreep in matzwart.

HELM GT-L 50 en HELM GT-L 80 nu ook in matzwarte uitvoering

Lichte binnenschuifdeuren tot een vleugelgewicht van 50 kg kunnen gerealiseerd worden met het HELM GT-L 50 systeem. Wie groter wil uitpakken, kiest voor HELM GT-L 80, waarmee vleugelgewichten tot 80 kg geen probleem zijn. Voor de echt zware toepassingen is het het HELM GT-S 150 systeem, voor vleugelgewichten tot een maximum van 150 kg. Het beslag voor deze systemen kan zowel voor gehard als gelaagd glas geleverd worden. Met bijpassende adapters kunnen ook houten vleugels toegepast worden. De GT-Serie is getest met 200.000 open- en sluitcycli naar DIN EN 1527:2013. 

In de binnenhuisarchitectuur is een matzwarte afwerking nog steeds de hardst lopende trend. Het HELM GT-L 50/GT-L 80 systeem is nu ook verkrijgbaar in matzwarte uitvoering, met bijpassende handgrepen in deze trendkleur. Kenmerken van het GT-L 50/GT-L 80 systeem zijn: geschikt voor houten en glazen deuren, een compacte constructie, zowel verkrijgbaar voor wandmontage als plafondmontage, naar keuze met inschuifklep en aanvullend de keuze uit passende KWS-handgrepen, eveneens in matzwart.

Stijlvolle deurkrukken en handgrepen in matzwart

KWS biedt het complete deurkrukkenprogramma in aluminium, roestvrijstaal, messing, en alle mogelijke oppervlakken en kleurschakeringen tot en met speciale kleuren. Gloednieuw zijn de speciale kleuren antraciet en matzwart. Daarmee voldoet Woelm aan de vraag uit de markt om kwalitatief hoogwaardige interieurdelen in de laatste trendkleuren toe te kunnen passen.    

Dit zijn design en techniek die u als professional niet mag missen! Bezoek de stand van Woelm GmbH op Polyclose 2022, stand 1560, hal 1.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details