Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Terug naar overzicht

Bohle Benelux

De Bohle groep is Europa’s leidende producent en leverancier van gereedschappen, machines en accessoires voor glasbewerking en –veredeling. Het familiebedrijf, opgericht in 1923, is nu vertegenwoordigd door ruim 300 medewerkers in 14 plaatsen in Duitsland en daarbuiten. Onderverdeeld in de productdivisies handling, glassnijden (hand en machinaal), glasverlijming, glaszetten, gereedschappen, machines, beslag en oppervlaktetechnologie, is het totale programma precies op maat voor de respectievelijk klantengroepen; handel, industrie en retail. Kwaliteit is het principe bij Bohle – op elk gebied. Om deze standaard na te leven ontwikkeld en fabriceert Bohle een groot aantal producten zelf. Een modern logistiek centrum zorgt voor een snelle verwerking van de bestelde goederen naar de klant.

Sociale betrokkenheid
Bohle is zich bewust van de maatschappelijke verplichtingen die bij een onderneming horen en ondersteunt verschillende sociale projecten:

• Jongerenorganisatie Düsseldorf

• Studentenproject BohleBots Haan

• Vakcollege Hilden

• NEAnderLAB

• Stedelijk Gymnasium Haan

• Onderzoeksstage (PuL)

• Turnvereniging Haan

• Tennisvereniging Haan

Tot de Bohle groep hoort de onderneming in Haan zowel als 12 internatuinale dochteronderningen. Het in 1923 opgerichte familiebedrijf had in 2014 330 medewerkers en een gezamenlijke omzet van ca. 50 miljoen Euro. De productbereiken handling, snijtechniek (handmatig en industrieel), glasverlijming, glaszetten, gereedschappen, machines, beslag en oppervlaktebescherming zijn toegespitst op klanten uit handwerk, industrie en handel.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Glasbewerking & -veredeling Adres Nieuweweg Noord 314 B-20
3905 LX Veenendaal
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)318 553151 E-mailadres info@bohle.nl Website bohle-group.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details