Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Terug naar overzicht

Comhan Holland

ALUMINIUM UIT VOORRAAD EN OP MAAT
Comhan is een producerende groothandel op het gebied van aluminium profielen, platen, en slimme aluminium systemen. Wij hebben een grote voorraad en een arsenaal aan kennis in huis en zijn daarom een partner van formaat voor grote, maar ook voor kleinere projecten.

Door meer dan 70 jaar ervaring weten we als aluminium leverancier altijd snel en kundig op elke vraag in ons vakgebied te antwoorden. Heeft u maatwerk nodig? Bij ons kunt u terecht voor RVS en aluminium op maat.

KLANTSPECIFIEKE PROFIELEN
Heeft u een speciaal profiel nodig voor een specifieke toepassing? Comhan denkt graag met u mee bij het maken van het ontwerp van uw nieuwe profiel of systeem. Daarnaast kunnen we uw specifieke profiel op voorraad houden en just in time leveren, zodat u altijd op het juiste moment over uw al dan niet bewerkte profiel(en) kunt beschikken.

ALUMINIUM VOOR BOUW EN INDUSTRIE
Comhan weet als geen ander aan welke eisen aluminium voor de bouw en industrie moet voldoen. Bent u op zoek naar aluminium gevelbekleding systemen zoals waterslagen, aluminium composiet sandwichpanelen of zonwering onderdelen?

Deze, en vele andere systemen, kunt u bij Comhan al vanaf 1 stuk of in bulk uit voorraad bestellen.

ALUMINIUM ANKERPLATEN, HIJSANKERS EN KIKKERPLATEN
Kent u onze aluminium ankerplaten, hijsankers en verstelbare kikkerplaten al? Uitermate geschikt om gevelelementen snel te hijsen en verankeren aan de verdiepingsvloeren. Aluminium is licht, sterk en duurzaam en daarom onmisbaar voor de gevelbouw.

Deze producten worden op verzoek op maat gemaakt, volgens uw specificaties en tekening.

Neem contact op met Comhan voor meer informatie of een offerte!

SYSTEMEN VOOR VISUELE COMMUNICATIE
Comhan ontwikkelt al meer dan 30 jaar in eigen huis aluminium systemen voor visuele communicatie. Van grote doek-spansystemen voor buiten tot verlichte of onverlichte textielframes om binnen toe te passen. Van bewegwijzering systemen en reclamezuilen die met LED-verlichting als lichtreclame ingezet kunnen worden tot terrasscherm systemen die zowel functioneel zijn en dienen als reclamemiddel.

Vindt u in ons uitgebreide assortiment toch niet het systeem dat u zoekt? Comhan ontwikkelt continu nieuwe systemen en denkt graag met u mee!

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Amsterdamseweg 27
1422 AC Uithoorn
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)297 513636 E-mailadres comhan@comhan.com Website comhan.com

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details