Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Terug naar overzicht

Comhan Holland

ALUMINIUM UIT VOORRAAD EN OP MAAT

Comhan Holland is een voorraadhoudende en producerende groothandel op het gebied van aluminium profielen, aluminium platen, en slimme aluminium systemen. Wij leveren aluminium aan bedrijven in de bouw, industrie en visuele communicatie.

Comhan heeft een grote voorraad in huis en dankzij meer dan 70 jaar ervaring weten we altijd snel en kundig op elke vraag in ons vakgebied te antwoorden. Heeft u maatwerk nodig? Bij ons kunt u terecht voor RVS en aluminium op maat. Voor zowel kleine als grote projecten staan we voor u klaar.

KLANTSPECIFIEKE PROFIELEN

Heeft u een speciaal aluminium extrusie profiel nodig voor een specifieke toepassing? Comhan denkt graag met u mee bij het maken van het ontwerp van uw nieuwe profiel of systeem. Daarnaast kunnen we uw specifieke profiel bewerken, van de juiste oppervlaktebehandeling voorzien, op voorraad houden en vervolgens just in time leveren.

Zo beschikt u altijd op het juiste moment over uw (bewerkte) profielen.

ALUMINIUM PROFIELEN MET HOUTLOOK

Inmiddels zijn we ook expert geworden in het leveren van hout gesublimeerde aluminium profielen. Op die manier profiteren klanten van de voordelen van aluminium én bereiken ze tegelijkertijd de natuurgetrouwe uitstraling van hout. Dit kan met standaard profielen, maar ook met klantspecifieke maatwerkoplossingen.

Denk aan ons nieuwe Varia-Click gevelsysteem! Dit is een tweeledig aluminium systeem waarmee u aluminium gevel kokers eenvoudig op de gevel ‘klikt’. Speciaal ontwikkeld voor de realisatie van schijngevels. Dit systeem is ook geanodiseerd en in RAL kleur gepoedercoat leverbaar.

ALUMINIUM VOOR BOUW EN INDUSTRIE

Comhan levert al jaren aluminium aan de (gevel)bouw en industrie, en weet daarom als geen ander aan welke eisen aluminium platen en profielen moeten voldoen. U kunt onder meer bij ons terecht voor:

Deze, en vele andere systemen, kunt u bij Comhan al vanaf 1 stuk of in bulk uit voorraad bestellen.

Neem contact op met Comhan voor meer informatie of een offerte!

SYSTEMEN VOOR VISUELE COMMUNICATIE

Tot slot ontwikkelt Comhan al meer dan 30 jaar in eigen huis aluminium sign systemen voor visuele communicatie. In ons assortiment vindt u onder meer:

Vindt u in ons uitgebreide assortiment toch niet het systeem dat u zoekt? Comhan ontwikkelt continu nieuwe systemen en denkt graag met u mee!

Vraag hier meer informatie aan

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Aluminium SystemenDagkantafwerkingTochtprofielenAluminium leverancierHalffabrikaten van metaalRaamprofielenBouwprofielen gevelDakafwerkingTerrassen Adres Amsterdamseweg 27
1422 AC Uithoorn
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)297 513636 E-mailadres [email protected] Website www.comhan.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details