Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Terug naar overzicht

DICTATOR Productie B.V.

Al meer dan 85 jaar lang richt DICTATOR zich volledig op het produceren van deuropvangers, deursluiters (voor zowel in- als opbouw), veerscharnieren en deurvastzetters.

Ons bedrijf is opgericht in 1932 te Amsterdam als DICTATOR Deursluiter Maatschappij, vervolgens in 1949 verhuisd naar Bussum, daarna sinds 1965 zijn we in Emmeloord gevestigd geweest aan de Energieweg en op 1-12-2021 verhuisd naar de Florijn 13, 8305 BR Emmeloord.

DICTATOR groep

Sinds 1988 maken wij deel uit van de internationale DICTATOR groep, waarvan het hoofdkantoor zich in het Zuid-Duitse Neusäß bevindt.

De DICTATOR groep beschikt over een aantal productievestigingen binnen Europa. Iedere DICTATOR vestiging werkt zelfstandig en kan zich voor de volle 100% richten en specialiseren op zijn eigen producten. Daardoor kan er snel en flexibel worden ingespeeld op marktontwikkelingen of speciale wensen van de klant. Daarnaast biedt DICTATOR ook de continuïteit en zekerheid van een groot concern.

DICTATOR producten worden wereldwijd geëxporteerd en de DICTATOR groep beschikt over een groot wereldwijd netwerk van vertegenwoordigingen en agenten.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres Energieweg 11
8304 AJ Emmeloord
Nederland
Telefoonnummer 0527-613456 E-mailadres info@dictator.nl Website dictator.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details