Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Terug naar overzicht

dormakaba Nederland B.V.

Uw toegangen worden comfortabeler én veiliger met de oplossingen van dormakaba. Uit de fusie van Dorma en Kaba in 2016 is dormakaba ontstaan. Onze fusie onderstreept onze gepassioneerde toewijding voor onze klanten. Wij bieden producten, oplossingen en services voor een beveiligde èn comfortabele toegang tot gebouwen en ruimten aan. Denk hierbij aan toegangscontrolesystemen, deurdrangers, antipaniek sloten, beveiligingsdeuren en automatische deuren. Alles uit één hand.

We hechten daarbij grote waarde aan de synergie tussen de diverse producten. Elk gebouw of terrein vereist zijn eigen, specifieke toegangsoplossing. Met publieke én gesloten ruimten en gebieden, veiligheids- en beveiligingsvereisten, uitdagingen in het tijd- en toegangsmanagement van het personeel, beheer van bezoekersstromen en parkeermanagement en tegelijkertijd de wens voor comfort voor bezoekers en personeel is een integrale aanpak benodigd.

Het portfolio van dormakaba voorziet op duurzame wijze in alle wensen en eisen ten aanzien van de implementatie en verbetering van maatregelen die de organisatie van uw toegangen vereenvoudigen.

  • Gedegen advies en begeleiding van een ter zake kundige partner;
  • Ontzorging door onze ruime ervaring met projectmanagement;
  • Samenstelling van een alomvattende oplossing toegesneden op uw specifieke situatie;
  • Producten uit één hand welke volledig geserviced worden waardoor de continuïteit gewaarborgd is.

Een eenmaal gedane investering in de toekomst groeit mee met de behoefte van uw organisatie zonder dat u bestaande onderdelen hoeft te vervangen. Een gunstig Total Cost of Ownership is het gevolg.

Met onze aanwezigheid in meer dan 130 landen en meer dan 15.000 medewerkers zijn we zowel wereldwijd als plaatselijk actief. We zijn er overal voor u. dormakaba Nederland maakt deel uit van de dormakaba Group. Met ons kantoor gevestigd in Dodewaard en 135 werknemers zijn we landelijk actief.

Met meer dan 150 jaar ervaring en niet aflatende investeringen in innovatie staan wij voor veiligheid, duurzaamheid, gemak en betrouwbaarheid. En met deze basis staan we als vakkundige partner aan de zijde van onze klanten tijdens elke ontwikkelingsfase van een (bouw-)project.

Wij maken toegang in het leven van onze klanten en eindgebruikers slimmer en veiliger.

For every place that matters.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Dalwagen 45
NL-6669 CB Dodewaard
Nederland
Telefoonnummer +31 88 352 33 33 E-mailadres info.nl@dormakaba.com Website www.dormakaba.com/nl-nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details