Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Terug naar overzicht

Elton BV

Elton is de partner voor de toeleveranciers van de bouw en doe-het-zelf markt voor de levering van een uitgebreid assortiment Ellen profielen. Opgericht in 1949 en daarmee al meer dan 60 jaar ervaring in binnen- en buitenland.

Het uitgebreide assortiment bestaat uit onder andere tochtprofielen, valdorpels, aanslagprofielen, beglazingsprofielen, lekdorpels, slijtdorpels, kaderdichtingen en vingerbeschermingsprofielen. Door deze volledigheid is er bijna altijd een passende oplossing mogelijk. Ook voor maatwerk kunt u bij Elton terecht. Wij beschikken over de kennis en vaardigheden om samen met u tot een geschikte oplossing te komen.

De kernwaarden van Elton zijn kwaliteit en betrokkenheid. Ruim 90 medewerkers werken, vanuit de hoofdvestiging in Roden, met enthousiasme en oog voor perfectie. Een werkwijze volgens het Elton kwaliteitsmanagementsysteem waardoor productkwaliteit gewaarborgd wordt. Door nauw samen te werken met groothandel en industrie is Elton in staat om marktgerichte innovaties te introduceren. Op deze manier breiden we onze sterke positie binnen Europa verder uit.

algemene informatie

Services Tochtprofielen Adres 2e Energieweg 5
9301 LL Roden
Nederland
Telefoonnummer +31 50 502 11 99 E-mailadres ellen@elton.nl Website elton.nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details