Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Terug naar overzicht

Elumatec

Voor ambachtelijke en industriële gebruikers, voor perfecte profielen.
elumatec werd in 1928 opgericht in Mühlacker in Zwaben tussen Karlsruhe en Stuttgart. Eerst produceerden we zandgegoten componenten, later machines voor de houtverwerking. In de jaren 60 hebben we ons dan consequent gespecialiseerd in de profielbewerking voor verschillende werkstoffen – met veel succes. Dankzij ons hoogste doel – het garanderen en het stijgen van de productiviteit van onze klanten – zijn we wereldwijde marktleider in de productie van machines voor de bewerking van aluminium-, kunststof- en staalprofielen.

Ons portfolio omvat meer dan 120 producten en biedt daarmee altijd het juiste product voor het gehele spectrum. Hierbij zijn met modulaire machineconcepten en individuele oplossingen voor elke branche en ondernemingsgrootte, van ambachtelijke tot industriële profielbewerking, steeds flexibele en individuele oplossingen mogelijk.
Wereldwijd meer dan 35.000 klanten, indrukwekkende referenties en awards, meer dan 5.800 profielbewerkingscentra, vele patenten en industriële-eigendomsrechten en een concernomzet van meer dan 110 miljoen euro documenteren onze prestaties. En op een ding zijn we in het bijzonder trots: Ons ambachtelijke bedrijf is uitgegroeid tot een wereldonderneming die bij al dit succes nog steeds met beide benen op de grond staat. Wij vertegenwoordigen de waarden van ambachtelijke bedrijven zoals kwaliteit, flexibiliteit, persoonlijkheid, betrouwbaarheid en nabijheid.

De uitstekende kwaliteit blijkt onder andere uit de lange levensduur van onze producten: Vele elumatec machines zijn al meer dan 30 jaar in gebruik.

Met meer dan 650 medewerkers alsmede dochterondernemingen en handelaars in meer dan 50 landen zijn we wereldwijd goed vertegenwoordigd. En in noodgevallen is een van onze meer dan 150 servicemedewerkers snel bij u ter plaatse. Een wereldwijde verzorging met reserveonderdelen garandeert u bovendien een hoge productieveiligheid van uw elumatec-machines.

Met betrokkenheid en passie ontwikkelen we voor u de optimale oplossing. Leer ons kennen als partner – een partner die uw behoeften begrijpt en producten en diensten steeds perfect aan uw wensen aanpast. Daarom: We verheugen ons op u!

algemene informatie

Services Machines Adres Hoogeveenenweg 204
2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel
Nederland
Telefoonnummer 0180 315 858 E-mailadres [email protected] Website https://www.elumatec.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details