Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Terug naar overzicht

FUHR Benelux B.V.

FUHR is uw specialist op het gebied van deurbeveiliging.

FUHR staat voor veiligheid, functionaliteit en kwaliteit. Met meer dan 160 jaar ervaring proberen wij uw leven een stukje veiliger en comfortabeler te maken. Onze passie en expertise op het gebied van deurbeveiliging vormen onze drijfveer om innovatieve producten te blijven creëren.

Het merk FUHR staat voor hoogwaardige sluitoplossingen, die de hoogste veiligheid garantie bieden en zeer comfortabel in gebruik zijn.

Onze filosofie
Wij willen voor elk soort toegangsdeur de veiligste en de meest comfortabele oplossing bieden. Dit is mogelijk dankzij de ruim 160 jaar ervaring in combinatie met onze passie voor de ontwikkeling van systematische en klantgerichte sluitsystemen.

Een onafhankelijk familiebedrijf
FUHR is een echt familie bedrijf dat over is gegaan van generatie op generatie en inmiddels door de vijfde generatie geleid wordt. FUHR staat bekend om zijn hoge betrouwbaarheid en nauwe samenwerking met haar klanten.

Bij FUHR leggen wij het accent op continuïteit en vertrouwen. Duurzame doorontwikkeling en modernisering is voor FUHR altijd een belangrijke leidraad geweest.

Innovatie
Ons productprogramma kenmerkt zich door ontwikkelingsgeest en innovatievermogen. Naast veiligheid en comfort staat onze productontwikkeling steeds meer in het teken van modulariteit en duurzaamheid. Daarom leggen we bij FUHR consequent de focus op ons systeemconcept en ontwikkelen we klantgerichte oplossingen, die optimaal zijn afgestemd op de materialen aluminium, staal, kunststof en hout.

Met slimme ideeën en professionele knowhow proberen we voortdurend onze deursloten nog intelligenter te maken. Via onze nieuwste automatische sluitsystemen met DuoSecure-techniek profiteren onze klanten van tot op heden ongeëvenaarde toepassingsmogelijkheden en veiligheidsnormen in dit productsegment.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Hang- & Sluitwerk Adres Galvanistraat 55
6716 AE Ede
Nederland
Telefoonnummer +318 691 100 E-mailadres [email protected] Website fuhr.de/nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details