Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Terug naar overzicht

GEALAN

De missieverklaring brengt onze gerichtheid op prestaties tot uitdrukking en is de basis voor ons dagelijkse werk binnen de GEALAN-groep. Dit geeft vorm aan de samenwerking met onze belanghebbenden in binnen- en buitenland.

Rendabiliteit en groei
We streven consequent naar een winstgevende groei om de waarde van onze onderneming blijvend te verhogen. Om deze doelstelling te bereiken, vindt in elke individuele onderneming een bewuste en continue groei plaats, zonder daarbij een hoge mate van kostenbewustzijn uit het oog te verliezen. Daartoe worden onze bedrijfsprocessen permanent binnen de gehele groep gecontroleerd en voortdurend geoptimaliseerd. Door de continue uitbreiding van onze capaciteiten en onze kennis binnen de groep, vergroten we het synergie-effect.

Medewerkers: de motor van ons succes
We zien iedere individuele medewerker in de groep als sleutelfactor voor ons resultaat. Diens persoonlijkheid, competentie, ervaring en doelgericht engagement dienen tot het bereiken van onze doelen. In een door wederzijds respect en een open, positieve kritische dialoog gekenmerkte onderneming sporen we aan tot topprestaties. Tegelijkertijd investeren we in de verdere ontwikkeling van onze medewerkers en kennisoverdracht tussen de locaties. We ondersteunen onze medewerkers bij het bereiken van hun doelen, want hun doelgerichtheid helpt ons vooruit.

Klanten en markten: oriëntatie van ons handelen
We ontwikkelen marktgerichte oplossingen die aan een behoefte voldoen voor het ontsluiten en benutten van marktpotentieel. Daarbij zijn klanten en markten de belangrijkste oriëntatiedoelen voor ons denken en handelen binnen de groep. Door het beschikbaar stellen van intelligente, innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten en diensten versterken we de positie van onze klanten in de markt. Het is ons doel om een duurzame vertrouwensbasis met onze klanten te scheppen. Want hun succes is ook ons succes.

Leveranciers: partnerschap voor een gemeenschappelijk succes
We verwachten van onze leveranciers wat we ook onze klanten bieden: competentie, kwaliteit, betrouwbaarheid, tijdige levering, markt- en prijsgerichte producten en flexibiliteit. Gebaseerd op wederzijds vertrouwen is partnerschap de basis voor een gemeenschappelijk succes. Het begrip van onze leveranciers voor onze specifieke eisen is een noodzakelijke en belangrijke voorwaarde voor optimale klantoplossingen.

algemene informatie

Services Kunststof Profielen Adres Kraaivenstraat 25-16
5048 AB Tilburg
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)13 5335008 E-mailadres [email protected] Website gealan.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details