Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Terug naar overzicht

Gerdes

Gerdes Fenster und Türen – uw betrouwbare Schüco Premium Partner uit Duitsland

Wij zijn Gerdes: Een van de toonaangevende verwerkers van Schüco producten in Duitsland en Nederland, en familiebedrijf van de derde generatie. Opgericht in 1949, produceren we momenteel meer dan 70.000 kozijnen, deuren en schuifdeuren per jaar met 100 medewerkers op vier vestigingen in Duitsland en Nederland.

Wij richten ons sinds 1998 niet alleen op de Duitse markt, maar vervaardigen ook systemen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten in de ­Benelux. Inmiddels komt meer dan 80% van de orders uit Nederland, waar wij in de volksmond ook wel “Gerdes Kozijnen” worden genoemd. Ons team van Duits-Nederlandse specialisten maakt ons tot een betrouwbare partner voor dealers, verwerkers, architecten, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en bouwkundige adviesbureaus.

Wie naar kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien op zoek is, vindt bij ons beslist een geschikte oplossing voor elke woning of project. Wij zijn immers al decennia lang Schüco Premium Partner voor kunststof systemen en kunnen dan ook op directe ondersteuning vanuit Schüco Duitsland rekenen. Wij kunnen op korte tijd produceren (sinds zomer 2022: 5.200 m² productie) en met drie eigen vrachtwagens op de gewenste locatie leveren.

Wij produceren en leveren maatwerk kozijnen, deuren, vouwwanden en hefschuifpuien van kunststof en aluminium in de beste Schüco kwaliteit. Onze producten combineren talrijke, tijdloze ontwerpen met de hoogste mate van veiligheid, thermische isolatie, weerbestendigheid en duurzaamheid. Bovendien voldoen onze producten aan de eisen en richtlijnen van de keurmerken zoals o.a. VKG, KOMO, SKG en het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Kwaliteit, prestatie, veiligheid en verbondenheid – dit zijn de waarden waarop we ons dagelijks werk en zakelijke beslissingen baseren. Met onze innovatieve oplossingen, de decennialange knowhow en de beste service creëren we heldere momenten voor u, onze klanten – zowel letterlijk als figuurlijk!

bedrijfsfoto's

Overzicht kunststof productielocaties in Lengerich (BW-Depot / Tannenkämpe)

algemene informatie

Services Ramen en Deuren Adres Tannenkämpe 28
49838 Lengerich
Duitsland
Telefoonnummer +49 5904 96993-19 E-mailadres [email protected] Website www.gerdes-fenster.de/nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details