Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Terug naar overzicht

GevelNed

Betrouwbaar, professioneel en ambitieus

GevelNed produceert kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien op basis van Schüco profielen. Wij produceren voornamelijk op maat voor de Nederlandse particulieren huiseigenaar. Onze moderne fabriek in Zwaag is grotendeels computer gestuurd. Vanaf de planning en order intake tot en met het instellen van de diverse machinegestuurde onderdelen in het productieproces wordt er gebruik gemaakt van slimme software. Dit resulteert in een zeer efficiënt productiesysteem, minimaliseert fouten en heeft een zeer hoge leverbetrouwbaarheid tot gevolg.

Ramen, deuren en kozijnen

GevelNed loopt voorop in de ontwikkeling en productie van maatwerk kunststof kozijnen. Op basis van hoogwaardige profielen van Schüco worden eersteklas kozijnen voor ramen en deuren gefabriceerd. Alle kozijnen worden in onze eigen moderne fabriek in Nederland gemaakt met de modernste apparatuur.


Klant worden?

Wij leveren aan bouwbedrijven, aannemers en montage- en verkoopbedrijven verspreid over heel Nederland. Bij levering staat een langdurige samenwerking centraal, liefst via het soft-franchise model van Select Windows. Wij zoeken onder andere nog partners in Zeeland, regio Eindhoven, Regio Utrecht, Zuid Limburg.

algemene informatie

Services Ramen en Deuren Adres De Compagnie 7
1689 AG Zwaag
Nederland
Telefoonnummer 088 – 97 22 200 E-mailadres info@gevelned.nl Website gevelned.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details