Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Terug naar overzicht

GND Garantiedeuren

Gegarandeerd GND
GND zet al 35 jaar de norm voor kwaliteitsdeuren.

GND is een stichting waarbij de top van de Nederlandse binnen- en buitendeurenfabrikanten is aangesloten. GND zet al 35 jaar de norm voor kwaliteitsdeuren en biedt opdrachtgevers en afnemers al 35 jaar zekerheid. De bij GND aangesloten fabrikanten moeten voldoen aan de eisen zoals vermeld in de Statuten van de Stichting.

GND-garantie
De aangesloten fabrikanten garanderen via de GND-garantie de kwaliteit en het functioneren van houten deuren. Om te kunnen beschikken over de GND-garantie, is elke fabrikant een overeenkomst aangegaan met GND. De garantie wordt gegeven door de deurenfabrikant volgens uniforme garantievoorwaarden van GND, die zijn vastgelegd in een overeenkomst tussen GND en de aangesloten fabrikant.

Wat doet GND
In de overkoepelende samenwerking wordt integraal gewerkt aan het bevorderen van de kwaliteit van de deuren van bij GND aangesloten gespecialiseerde deurenfabrieken, het bevorderen van het vertrouwen tussen deze deurenfabrikanten en hun afnemers en maatschappelijke thema’s zoals veiligheid en duurzaamheid. Zo is er een speciaal GND-garantielabel ontwikkeld om de brand, rook, geluid en inbraakwerendheid van een deur of deur- kozijncombinatie voor iedereen op eenvoudige wijze zichtbaar te maken en streven we de toepassing van FSC/PEFC gecertificeerde materialen na.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Garantie Stichting Adres G.A. van Nispenstraat 11
6814 JA Arnhem
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)26 3790216 E-mailadres info@gnd.nl Website gnd.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details