Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Terug naar overzicht

Henderson Nederland BV

Veelzijdig beslag voor grenzeloze mogelijkheden.

Henderson Nederland BV is sinds 1965 actief op de Nederlandse markt als specialist in diverse soorten beslag voor alle toepassingen. Het moederbedrijf P C Henderson, opgericht in 1921, ontwikkelde zich wereldwijd tot een toonaangevende leverancier van diverse deursystemen.

De producten van Henderson zijn ontworpen om niet alleen deuren, maar bijna ieder object te laten schuiven. Met de opties voor schuifdeuren, vouwdeuren, om-de-hoek schuivende deuren, parkeeropstellingen en elektrische toepassingen worden uiteenlopende designs gecombineerd met de vrijheid om een ruimte optimaal te benutten. De producten zijn breed inzetbaar en maken het mogelijk deuren en panelen op diverse manieren te bedienen. De mogelijkheden zijn zeer veelzijdig.

Henderson staat voor hoogwaardige technische en duurzame kwaliteit en is gecommitteerd aan de hoogste productnormen. Het schuif- en vouwdeurbeslag is eenvoudig te verwerken en ontworpen met de aandacht voor esthetica en geruisloze werking. Schuifdeurtoepassingen bieden een efficiënter gebruik van het vloeroppervlak in tegenstelling tot draaideuren.

Gedurende de ontwerpfase en installatiefase is het te allen tijde mogelijk een advies op maat te verkrijgen door de volledige technische opgeleide verkoopafdeling: 0497-332020 of [email protected]

Kijk voor meer informatie op www.henderson.nl
algemene informatie

Services Schuifdeurbeslag Adres Rootven 14
5531 MB Bladel
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)497 332020 E-mailadres [email protected] Website henderson.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details