Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Terug naar overzicht

Hydro Building Systems Netherlands BV Drunen

Hydro ASA

  • Met zijn 35.000 medewerkers heeft Hydro een globaal bereik, lokale aanwezigheid en activiteiten op alle continenten in ongeveer 40 landen en bedient wereldwijd ongeveer 30.000 klanten.
  • Hydro is een wereldwijd, toonaangevend aluminiumbedrijf. Het is één van de grootste producenten van primair aluminium en werkzaam op het gebied van bauxiet, aluminium en elektriciteit; de belangrijkste grondstoffen voor de productie van primair aluminium.
  • Hydro is ook een belangrijke Europese leverancier van gewalste producten aan klanten in de bouw, verpakkings-, lithografische en automotive industrie.
  • Hydro heeft aanzienlijke R&D-middelen die ingezet worden voor procestechnologie voor smelten en recyclen, materiaaltechnologie en producten en oplossingen voor klanten.

 

Extruded Solutions
Extruded Solutions levert klantspecifieke componenten en oplossingen aan alle industrieën; van automotive en openbaar vervoer tot gebouwen en constructie, elektronica, off-shore en scheepvaart. Hydro, dat gevestigd is in Noorwegen en meer dan een eeuw ervaring heeft in hernieuwbare energie, technologie en innovatie, zet zich in om de levensomgeving van haar klanten en gemeenschappen te verbeteren en een duurzame toekomst te creëren met innovatieve aluminium-oplossingen.

Sapa
SAPA biedt architecten, bestekschrijvers, metaalproducenten, investeerders en huiseigenaren overal ter wereld een uitgebreid assortiment innovatieve, betrouwbare en esthetisch fraaie aluminium schuif- en vouwsystemen, gevels, deuren, ramen en in het gebouw geïntegreerde fotovoltaïsche systemen. SAPA is een van de grootste leveranciers van aluminium bouwsystemen in Europa en is onderdeel van het wereldwijde aluminiumbedrijf Hydro ASA, in de divisie Extruded Solutions.

Wicona
Het merk Wicona levert kennis, intelligente hoog-technologische aluminium bouwsystemen en algemene service voor de creatieve resultaten van architecten en metaalbewerkers. Wicona is onderdeel van het wereldwijde aluminiumbedrijf Hydro.

Of u nu op zoek bent naar een gevelsysteem, passende ramen of deuren wilt kiezen, uitkijkt naar een veranda of schuifelementen, Wicona biedt unieke oplossingen.

Wicona staat voor Duitse toptechnologie. We worden vooral gewaardeerd voor onze hoogtechnologische producten. Ze zijn duurzaam, energievriendelijk, inbraak- en geluidswerend,onderhoudsvriendelijk, makkelijk recycleerbaar en multifunctioneel zowel naar toepassing als vorm.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Aluminium Systemen Adres Alcoalaan 1
5151 RW Drunen
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)416 386480 E-mailadres [email protected] Website sapabuildingsystem.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details