Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Terug naar overzicht

K-VISION Kozijnen | profine Nederland

Duurzaam en circulair bouwen met K-VISION kozijnen
Sinds 1969 is profine Nederland, met de merknaam K-VISION Kozijnen, actief op de nieuwbouw- en renovatiemarkt met onderhoudsvriendelijke kunststof producten voor de buitenschil van gebouwen. Als onderdeel van de profine Group GmbH, wereldwijd marktleider op het gebied van kunststof profielen, focust het bedrijf nadrukkelijk op duurzaamheid, circulariteit en innovatie. Qua bedrijfsvoering, werkwijze én producten. Het meest actuele bewijs daarvan vormt K-VISION ReFrame, ’s werelds eerste circulaire kunststof kozijn dat is samengesteld uit 100% gerecycled materiaal. Sinds 2020 toegepast in meerdere projecten in Nederland en Duitsland.

Generaties lang voor elke stijl 
K-VISION staat voor ervaring, innovatie en kwaliteit. K-VISION is al tientallen jaren de keuze van professionals in de bouw. K-VISION kozijnen zijn een duurzame investering, zorgen voor optimaal wooncomfort en gaan generaties mee. K-VISION partners/kozijnfabrikanten en hun dealers veranderen met K-VISION de kijk op kunststof kozijnen. K-VISION kozijnen zijn opgebouwd uit slanke profielen die speciaal ontwikkeld zijn voor de Nederlandse markt. Toepasbaar in nieuwbouw en renovatie en in verschillende series voor extra ontwerpvrijheid. Voor aannemers en professionals in de bouw zijn er diverse ontwerp en-rekentools beschikbaar.

Een circulaire werkwijze en circulair product 
In 2020 ontving profine als eerste systeemleverancier het Kiwa Covenant Circulair Ondernemen, een certificaat dat opdrachtgevers de zekerheid geeft dat het circulaire proces bij hun afnemer is geborgd. Bij een circulaire werkwijze hoort ook een circulair product. In 2020 is K-VISION ReFrame geïntroduceerd. K-VISION ReFrame, is ‘s-werelds eerste circulaire kozijnprofiel gemaakt van 100 procent gerecycled kunststof uit het eigen profine recyclingprogramma. Door de innovatie proCoverTec kleurlaag niet alleen mooi en toepasbaar in diverse bouwstijlen maar ook UV- bestendig, extreem robuust en duurzaam. Verkrijgbaar op projectbasis. ReFrame is in 2021 bekroond met diverse awards waaronder de Rethink Award.

Duurzame keuze 
Ook de standaard series van K-VISION zijn een duurzame keuze. K-VISION scoort als kunststof product enorm hoog op de duurzaamheidsladder. Het profiel kent een betere isolatie, een extreem lange levensduur, heeft minder onderhoud nodig en heeft een Total Cost of Ownership die aanmerkelijk lager is dan kozijnen van aluminium of hout. Met K-VISION kozijnen is een aanzienlijke CO2 besparing te verkrijgen.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Kozijnen Adres Regterweistraat 13
4181 CE Waardenburg
Nederland
Telefoonnummer +31 418 651717 E-mailadres info-nl@profine-group.com Website k-visionkozijnen.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details