Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Terug naar overzicht

Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie (NBvT)

De Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie (NBvT) is een branchevereniging die er primair is voor haar leden, krachten bundelt en belangen behartigt. De NBvT ondersteunt haar leden op het gebied van marketing, advies, netwerken, innovatie, normering en regelgeving, milieu, techniek, personeel en organisatie.

Gezamenlijk met haar leden werkt de NBvT aan het verder vergroten van het marktaandeel van houtproducten t.o.v. andere materialen. De NBvT helpt bij het uitdragen van de toegevoegde waarde van de producten die de leden maken en de deskundigheid van het personeel van de leden.

De NBvT wil samen met haar leden en andere belanghebbenden binnen de hout- en bouwsector kennis delen, innovaties stimuleren en de efficiëntie in de keten nog verder verbeteren.

Daarnaast geeft de NBvT (gevraagd en ongevraagd) advies, biedt de mogelijkheid tot netwerken en draagt  bij om de vele milieu- en kwaliteitsvoordelen van de grondstof hout én houtproducten verder te onderzoeken en uit te dragen.

algemene informatie

Services BrancheverenigingTimmerindustrie Adres Westeinde 10
1334 BK Almere
Nederland
Telefoonnummer 036 - 2030356 E-mailadres info@nbvt.nl Website nbvt.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details