Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Terug naar overzicht

Orgadata

Dit is wie we zijn

Orgadata is een softwarebedrijf gevestigd in Leer, Duitsland. 40 jaar geleden begonnen we met een volledig nieuw idee: Wat als we raam-, deur- en vliesgevelconstructie digitaliseerden?

Het principe van dichtbij

We streven naar een langdurige partnership met onze klanten. Dit is niets bijzonders, maar wel zeer duurzaam. Daarbij leven we het “Het principe van dichtbij”. Meer dan 450 mensen luisteren heel aandachtig naar wat onze klanten en partners willen. Uw vereisten worden een integraal onderdeel van ons programma. LogiKal is de toonaangevende software voor raam-, deur- en vliesgevelbouw geworden en kan worden gebruikt in combinatie met alle huidige profielsystemen.

We hebben LogiKal afgestemd op de behoeften van onze klanten. Geheel zonder franjes. Niets meer en niets minder. Met LogiKal combineren onze klanten de ambachtelijke flexibiliteit van vakmanschap met efficiënt industrieel denken. Onze software biedt onze klanten precies wat ze nodig hebben op hun pad naar digitale transformatie. We zien ernaar uit om u hierbij te ondersteunen.

De kracht van een idee

Het begon allemaal met een eenvoudig idee dat onze klanten economische voordelen bood: software huren in plaats van kopen. En om onze klanten een tool te bieden die altijd up-to-date en zo kostenefficiënt mogelijk is. In 1999 richtten schoolvrienden Bernd Hillbrands en Axel Giertz een softwarebedrijf op in hun Oost-Friese geboortestad; het tijdperk van Orgadata AG begon. De grootte van het team van de Start-Up was klein: het bestond uit vijf personen, inclusief twee directeuren en twee trainers.

De doelgroep van de softwareontwikkelaars is in de loop van de jaren hetzelfde gebleven: fabrikanten van raam-, deur- en vliesgevels die met behulp van hightech voortdurend hun output verbeteren. De motivatie van Orgadata is ook ongewijzigd: het dagelijkse werk gemakkelijker maken voor onze klanten.

Vanaf het begin heeft Orgadata de gegevens van raamprofielenleveranciers geïntegreerd in de software. Tegenwoordig is de verscheidenheid aan artikelen, zoals die van profiel- en beslag leveranciers, een handelsmerk van LogiKal, dat raam-, deur- en vliesgevelfabrikanten de mogelijkheid biedt om uit een breed scala aan leveranciers te kiezen.

2003 was het jaar waarin we voor het eerst een machinebesturingssysteem installeerden bij een metaalconstructiebedrijf. Sindsdien is er een directe link tussen CNC-machines en LogiKal en kunnen de machines via de software op de werkvloer worden aangestuurd. Rond dezelfde tijd ging onze software voor het eerst overzee. Tegenwoordig profiteren gebruikers wereldwijd van onze oplossingen. Meer dan 18.000 licenties zijn in gebruik.

EERSTE KLAS ATMOSFEER

Motivatie zorgt voor succes

Tevreden medewerkers maken sterke producten. Sterke producten maken klanten succesvol. We zijn overtuigd van deze reeks effecten. Volgens het motto: Wat goed is voor onze medewerkers is goed voor onze klanten.

Een goede omgeving bevordert de topprestaties. We streven naar een positieve werksfeer en een goed kantoorklimaat. Kantoorruimtes en voordelen dragen hieraan bij: Ze zijn modern en buitengewoon. De werkomstandigheden die we creëren dragen eraan bij dat onze medewerkers altijd de waarde zien van wat ze doen.

Goede software-ontwikkelingen hebben een creatieve geest nodig, en onconventionele denkers. We geven onze medewerkers de vrijheid om te innoveren. Ze gebruiken hun bereik; Ze denken, onderzoeken, ontwikkelen: Zeer gemotiveerd om met de beste IT-oplossingen te komen. Onze klanten profiteren hiervan.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Software Adres Zuiderplein 4
8911 AJ Leeuwarden
Nederland
Telefoonnummer +31 (0) 582 333 920 E-mailadres [email protected] Website orgadata.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details