Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Terug naar overzicht

OTTO-CHEMIE

Wij van OTTO
Succes en bekwaamheid in afdichting en verlijming
OTTO staat al meer dan 140 jaar voor compromisloze kwaliteit, de hoogste competentie en innovatieve oplossingen voor speciale taken in industrie, ambacht en nijverheid – of het nu gaat om afdichten, lijmen, gieten of coaten.

Als toonaangevende fabrikant van afdichtingskitten en kleefstoffen genieten wij wereldwijd in alle sectoren een uitstekende reputatie. Een reputatie die wij niet alleen hebben verdiend dankzij ons uitgebreide assortiment kwaliteitsproducten. Het zijn in de eerste plaats onze advies- en dienstverleningsactiviteiten, die optimaal zijn afgestemd op de individuele behoeften van onze klanten. Wij zijn een betrouwbare en eerlijke partner. Wij verliezen nooit het wezenlijke uit het oog en weten altijd precies waar het op aankomt: flexibel aanpasbare verkoop-, logistieke en ontwikkelingsprocessen alsmede 100% bevredigende producten “made in Germany”.

OTTO in cijfers

  • Meer dan 120 € miljoen omzet per jaar
  • Tot 1000 zendingen per dag
  • Tot 10000 ton afdichtingskitten en lijmen per jaar
  • Levering aan meer dan 70 verschillende landen wereldwijd

Succesvol sinds 1881

Al 140 jaar kwaliteit: In 1881 richtte Hermann Otto in Berlijn een bedrijf op voor de productie van stopverf voor ramen. Sinds het begin van de jaren zestig houden wij ons bezig met de ontwikkeling en productie van siliconenkitten. Lijmen op basis van siliconen, polyurethaan, met silaan afgewerkte polymeren (hybride) en acrylaten vervolledigen het gamma.

Wij werken toekomstgericht

Als middelgrote onderneming zijn wij een van de toonaangevende Europese producenten van hoogwaardige afdichtingskitten en lijmen. Onze circa 480 medewerkers waarderen ons als een sociaal betrokken & betrouwbare werkgever. In onze vestiging in Fridolfing in Opper-Beieren werken ongeveer 430 medewerkers en we hebben ongeveer 50 collega’s in de buitendienst. Wij bedienen onze klanten in Duitsland, Oostenrijk, Engeland, Frankrijk, België en Nederland met onze eigen buitendienst. Onafhankelijke partnerbedrijven distribueren onze producten in vele andere landen binnen en buiten Europa. Met onze uitgekiende logistiek zorgen wij voor een vlotte orderverwerking & korte levertijden. 

Onze producten

  • OTTOSEAL® Afdichtingskit
  • OTTOCOLL® Lijmen
  • OTTOFLEX® System Bindingsafdichtingen
  • OTTOPUR PUR-schuimen

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres Krankenhausstr. 14
83413 Fridolfing
Duitsland
E-mailadres [email protected] Website otto-chemie.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details