Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Terug naar overzicht

Roval Aluminium B.V.

Aluminium bouwproducten voor alle daken en gevels

Roval is innovatief marktleider in allerlei aluminium bouwproducten voor woning- en utiliteitsbouw én nieuwbouw- en renovatieprojecten. De hele productrange van Roval Aluminium draagt bij aan duurzame bouwoplossingen. Onze aluminium bouwproducten zijn onderhoudsarm en gaan tientallen jaren mee zonder kwaliteitsverlies. De keuze voor aluminium als bouwmateriaal is bovendien niet alleen gebaseerd op functionaliteit van onze producten, maar ook op esthetische overwegingen. Als marktleider in aluminium bouwproducten zorgt Roval ervoor dat de kwaliteit geborgd wordt. Door uitstekende garantievoorwaarden en puur vakmanschap. Roval Aluminium beschikt over een eigen montageploeg en ontwerp- en productieafdelingen die nauw met elkaar samenwerken. En over een  hypermodern, volledig CNC-gestuurd productieapparaat. Kwaliteit is ons vertrekpunt, vastgelegd in onder meer KOMO-certificering én in een hoge mate van klanttevredenheid.

Duurzaamheid

Roval Aluminium onderschrijft de uitgangspunten en principes van IFD- en DuBo bouwen en heeft voor alle voorkomende situaties uitstekende oplossingen. Roval Aluminium is bovendien onder meer partner van IcDubo (Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen) en partner van TotaalDakConcept. TotaalDakConcept is een samenwerkingsverband van A-leveranciers die zich sterk maken voor de realisatie van duurzame integrale platte daken. Onder het motto ‘Together for better’ hebben we met de internationale Reynaers Group beleid ontwikkeld rondom Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, waarbij veel aandacht uitgaat naar ons milieu en de mensen, waar we mee samenwerken.

Zekerheid van kwaliteit

Onze producten moeten aan de hoogste eisen voldoen. Niet omdat klanten dat van ons vragen, maar vooral omdat we dat zelf willen. Dat is wat ons drijft.  Om deze kwaliteit te herkennen en te garanderen heeft Roval een KOMO-attest-met-productcertificaat. Het KOMO-attest wordt door de overheid erkend en is van toepassing op aluminium producten die behandeld zijn door middel van anodiseren (Qualanod) dan wel poedercoating (Qualicoat), die integraal deel uitmaken van de kwaliteitsverklaring. Een hele mond vol, maar eigenlijk tonen we aan dat onze producten voldoend aan de hoogste kwaliteitseisen. Niets meer en zeker niets minder.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Maïsdijk 7
5704 RM Helmond
Nederland
Telefoonnummer +31 (0) 492 56 10 50 E-mailadres info@roval.eu Website roval.eu

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details