Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Terug naar overzicht

SOPREMA

Als totaalaanbieder voor de hele bouwschil brengt SOPREMA, expert in waterdichting en isolatie, kwali­teitsvolle en innovatieve producten op de markt met vijf sterke merken: SOPREMA (bitumineuze waterdichting), ALSAN (vloeibare waterdichting), FLAG (synthetische waterdichting), EFYOS (thermische isolatie) en sinds 2018 ook PAVATEX (natuurlijke isolatie).

Feiten en cijfers

Het familiebedrijf SOPREMA,  opgericht in 1908, staat garant voor de productie van miljoenen vierkante meters waterdichtings- en isolatiesystemen. SOPREMA telt ruim 8000 medewerkers verspreid over 66 productielocaties en 90 filialen en is goed voor een omzet van € 2,75 miljard euro in 2018. De groep is actief in 90 landen, beschikt over 13 R&D centra, die zich voornamelijk focussen op duurzame ontwikkeling, en 22 opleidingscentra verspreid over 5 landen.

Een waterdicht partnerschap

SOPREMA is veel meer dan een producent van hoogkwalitatieve producten voor waterdichting en isolatie. Al meer dan honderdvijftig jaar bouwen we onze expertise uit en stellen we onze kennis ten dienste van onze klanten. Dankzij een voortdurende focus op business development, R&D, opleiding en de juiste acquisities, is SOPREMA uitgegroeid tot een solide speler met een sterke marktpositie en een betrouwbaar partner voor dakdekkers, aannemers en architecten. Want wij geloven in een sterke samenwerking op lange termijn. Behalve prima materiaal, bewezen vakmanschap en advies op maat, biedt SOPREMA zijn klanten ook diverse services, zoals vrijblijvende dakinspecties en trainingen.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres Geeuwkade 21
8651 AA IJlst
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)515 533000 E-mailadres info@soprema.nl Website soprema.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details