Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Terug naar overzicht

Techwin

Techwin ontwikkelt sinds 1993 betrouwbare en gebruiksvriendelijke software oplossingen voor de automatisering van één of meerdere bedrijfsprocessen voor zowel kleine als grotere schrijnwerkerijen. De medewerkers hebben jarenlange ervaring en kennen de problematiek van de schrijnwerkerijwereld door en door.

De 3 modulaire softwarepakketten die het bedrijf op de markt brengt: JoPPS, voor de calculatie, JoSS, voor de productieopvolging en JoRPA voor de planning zijn volledig op maat ontwikkeld voor de markt van de schrijnwerkerijen en geven de kracht aan de gebruiker om efficiënt en snel projecten af te handelen.

De softwaremodule JoRPA (Joinery Resource Planning Assistant) geeft met één totaaloverzicht de status van de bestellingen, de processen en de bezetting van de plaatsingsploegen en medewerkers. Deze module is uiterst geschikt voor de sector van de binnenschrijnwerkerij en perfect onafhankelijk implementeerbaar. Een aantal recente implementaties zijn daar het beste bewijs van.

Daarnaast ondersteunt Techwin zijn klanten door middel van uitgebreide support, consultancy en opleidingen. Bovendien wordt er meegedacht om te komen tot de beste oplossing voor uw specifieke uitdagingen. Dit maakt van Techwin de ideale partner voor de optimalisatie van uw schrijnwerkerij.

U wenst meer informatie of een vrijblijvende demo ?

Contacteer ons op info@techwin.be of geef ons belletje op +32 15 446 464.

algemene informatie

Adres Brusselsesteenweg 267
2800 Mechelen
België
Telefoonnummer +32 (0)15 446464 E-mailadres info@techwin.be Website techwin.be

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details