Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Terug naar overzicht

Van Beveren Aluminium

Van Beveren aluminium is een Belgische familieonderneming die al meer dan 60 jaar een specialist is in het ontwikkelen van esthetische en functionele aluminium systemen. De aluminium ramen, deuren, schuifdeuren, veranda’s en gordijngevels zijn geschikt voor alle renovatiestijlen of milieuvriendelijke nieuwbouw projecten.

Alle systemen worden op de eigen gecertificeerde testbank getest en gecertificeerd, op bijvoorbeeld akoestiek, inbraakwerendheid en waterdichtheid.

Door het uitgebreide gamma kan Van Beveren Aluminium volledig op maat gemaakte oplossingen bieden voor elk project. De firma biedt een ruime keuze aan raamsystemen : het ongeïsoleerde raamsysteem A50, de oplossing met uitzonderlijke prijs-performantie verhouding B70, systemen voor lage energiegebouwen (Optima 70, Ferro 99, en Stream Design), en zelfs passiefbouw met het slanke systeem B85. Verder biedt ze haar partners een ruime keuze aan schuiframen zoals de superisolerende Super Slide 70 hefschuifsysteem, het innovatieve Super Slide 55 hefschuifsysteem, de ideale schuifdeur B45 of de S20 volglas schuifraam. Met de MR50 biedt Van Beveren een elegante oplossing voor gordijngevels. Naargelang de wensen van de klant zijn er ook verschillende oplossingen voor serres en overkappingen zoals SkyHome, Verazur, EasyCover en QuickCover.

Met een infrastructuur van 30.000 m², opgedeeld in opslagruimte voor profielen en een productieruimte met state-of-the art machines, en een uitgebreid netwerk van trouwe partners is de Belgische onderneming goed gepositioneerd op de BENELUX-markt en ontwikkelde het bedrijf zijn activiteit in meerdere landen wereldwijd.

Het gehele proces wordt in eigen beheer uitgevoerd : van bestellingen tot leveringen, research, isolatie en hoogwaardige productie met haar eigen laklijn met Qualicoat-normering.

Het uitgebreid technisch team staat klaar voor fabrikanten, ontwerpers, promotoren, architecten en algemene aannemingswerken die onze systemen in hun projecten willen integreren.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres Chaussée de Soignies 87
7830 Hoves
België
Telefoonnummer +31 (0)2 3955701 E-mailadres info@vanbeveren.com Website vanbeveren.com

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details