Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Terug naar overzicht

Viva Machines

Met meer dan 20 jaar ervaring in de machinebranche wil Viva Machines de klant van dienst zijn met een aantal machines en totaaloplossingen. Door jarenlange ervaring en veel gerealiseerde grote en kleine projecten kan de klant steeds op professioneel advies rekenen.

Ons aanbod machines: aluminium en pvc machines, automatische warehousing, stapelautomaten, (karton) verpakkingsmachines, speciale hout machines, finishing specialist, CNC raam- en boormachines, 5-assen bewerkingscenters, zaag- en vingerlasmachines en corpuspersen.

Bij Viva Machines zal samen met de fabrikant een gepaste offerte opgemaakt worden die voldoet aan de door u vooropgestelde eisen.

Bekijk hier het volledige gamma machines.

EXPERTISE EN UITSTEKENDE SERVICE

Bij de levering van speciale machines kan de klant rekenen op een ervaren en gespecialiseerd team monteurs van de leverancier zelf. Zo bent u altijd zeker de juiste en deskundige installatie en opleiding te krijgen binnen uw bedrijf. Voor de naservice zal Viva Machines een onderhoudstechnicus ter beschikking stellen tijdens de installatie om ook hier een optimale service te kunnen garanderen na de levering en plaatsing.

algemene informatie

Services Machines Adres Grote Noordstraat 33
8830 Hooglede
België
Telefoonnummer +32 (0)51 20 02 34 E-mailadres info@vivamachines.be Website vivamachines.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details