Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Terug naar overzicht

VMRG

De VMRG is een vereniging van gevelbouwers die, door samenwerking met haar partners in de branche, streeft naar een optimaal comfort voor de eindgebruiker. Door continue product- en procesverbetering, innovatie, opleiding en service, wordt de waarde van gebouwen op lange termijn gegarandeerd.

KERNWAARDEN

De VMRG heeft vier belangrijke kernwaarden:

1.    BEHEER VAN HET VMRG KEURMERK

Als belangenorganisatie waken we over de kwaliteit van de producten en diensten van VMRG leden. Ons doel is kort maar krachtig: zorgen dat de afnemers van aluminium en stalen gevelelementen kwaliteit krijgen. VMRG leden houden zich aan de VMRG Kwaliteitseisen en Adviezen. Ze verdienen het VMRG Keurmerk, omdat ze voldoen aan een zeer uitgebreid pakket van kwaliteitseisen.

2.    BELANGENBEHARTIGING

De VMRG komt op voor de belangen van haar leden. Dit zijn producenten van aluminium en stalen gevelelementen. Bedrijven die producten of diensten aan VMRG leden leveren, zijn als partners bij ons aangesloten. Weten welke leden en partners u voorgegaan zijn?

3.    MARKETING EN COMMUNICATIE

Wij dragen zorg voor continue vernieuwingen in en promotie van de gevelbranche. Door het VMRG Keurmerk is bekendheid van de VMRG in de markt ontstaan. Alle activiteiten van de VMRG en haar bedrijven worden intensief gecommuniceerd.

4.    SCHOLING, ONDERZOEK, OPLEIDING EN KENNISOVERDRACHT

We bieden de VMRG bedrijven (waar nodig) bij- en nascholing aan en we zetten ons in voor gerichte kennisoverdracht en andersoortige informatievoorziening. Dankzij onderzoek en nauwe contacten met diverse overheidsinstanties en branche gerelateerde organisaties en bedrijven, zijn we in staat om vereniging overstijgend kennis en ervaring uit te wisselen.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Vereniging Adres Einsteinbaan 1
3439 Nj Nieuwegein
Nederland
Telefoonnummer 30 605 3644 E-mailadres [email protected] Website vmrg.nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details