Henderson Nederland BV

Veelzijdig beslag voor grenzeloze mogelijkheden.

Henderson Nederland BV is sinds 1965 actief op de Nederlandse markt als specialist in diverse soorten beslag voor alle toepassingen. Het moederbedrijf P C Henderson, opgericht in 1921, ontwikkelde zich wereldwijd tot een toonaangevende leverancier van diverse deursystemen.

De producten van Henderson zijn ontworpen om niet alleen deuren, maar bijna ieder object te laten schuiven. Met de opties voor schuifdeuren, vouwdeuren, om-de-hoek schuivende deuren, parkeeropstellingen en elektrische toepassingen worden uiteenlopende designs gecombineerd met de vrijheid om een ruimte optimaal te benutten. De producten zijn breed inzetbaar en maken het mogelijk deuren en panelen op diverse manieren te bedienen. De mogelijkheden zijn zeer veelzijdig.

Henderson staat voor hoogwaardige technische en duurzame kwaliteit en is gecommitteerd aan de hoogste productnormen. Het schuif- en vouwdeurbeslag is eenvoudig te verwerken en ontworpen met de aandacht voor esthetica en geruisloze werking. Schuifdeurtoepassingen bieden een efficiënter gebruik van het vloeroppervlak in tegenstelling tot draaideuren.

Gedurende de ontwerpfase en installatiefase is het te allen tijde mogelijk een advies op maat te verkrijgen door de volledige technische opgeleide verkoopafdeling: 0497-332020 of sales@henderson.nl

Kijk voor meer informatie op www.henderson.nl
Henderson Nederland BV

Henderson Nederland BV
Bezoekadres:
Rootven 14
5531 MB Bladel
Postadres:
Postbus 258
5530 AG Bladel
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Rootven 14, 5531 MB Bladel
      [titel] => Henderson Nederland BV
      [nr] => A
    )

)