Techwin

Techwin ontwikkelt sinds 1993 betrouwbare en gebruiksvriendelijke software oplossingen voor de automatisering van één of meerdere bedrijfsprocessen voor zowel kleine als grotere schrijnwerkerijen. De medewerkers hebben jarenlange ervaring en kennen de problematiek van de schrijnwerkerijwereld door en door.

De 3 modulaire softwarepakketten die het bedrijf op de markt brengt: JoPPS, voor de calculatie, JoSS, voor de productieopvolging en JoRPA voor de planning zijn volledig op maat ontwikkeld voor de markt van de schrijnwerkerijen en geven de kracht aan de gebruiker om efficiënt en snel projecten af te handelen.

De softwaremodule JoRPA (Joinery Resource Planning Assistant) geeft met één totaaloverzicht de status van de bestellingen, de processen en de bezetting van de plaatsingsploegen en medewerkers. Deze module is uiterst geschikt voor de sector van de binnenschrijnwerkerij en perfect onafhankelijk implementeerbaar. Een aantal recente implementaties zijn daar het beste bewijs van.

Daarnaast ondersteunt Techwin zijn klanten door middel van uitgebreide support, consultancy en opleidingen. Bovendien wordt er meegedacht om te komen tot de beste oplossing voor uw specifieke uitdagingen. Dit maakt van Techwin de ideale partner voor de optimalisatie van uw schrijnwerkerij.

U wenst meer informatie of een vrijblijvende demo ?

Contacteer ons op info@techwin.be of geef ons belletje op +32 15 446 464.

Techwin

TECHWIN Software
Bezoekadres:
Brusselsesteenweg 267
2800 Mechelen
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Brusselsesteenweg 267, 2800 Mechelen
      [titel] => TECHWIN Software
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan Techwin

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar Techwin. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
logo-assa-abloy-profiel