Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Terug naar overzicht

Bostik Benelux

Bostik is een toonaangevende wereldwijde specialist in lijm- en afdichtingsoplossingen. Met meer dan 100 jaar ervaring in het ontwikkelen van hoogwaardige lijmen en kitten zijn we in staat producten te creëren die vernieuwend, effectief en steeds slimmer en milieuvriendelijker zijn.

Op alle vlakken de hoogste kwaliteit bieden, is wat ons drijft. Ruim 6.000 medewerkers in 50 landen zetten zich daar dagelijks voor in. Door nauw samen te werken met onze klanten weten we wat belangrijk is voor de gebruikers van onze producten in de bouw, de industrie en de consumentenmarkt. Dat is wat we verstaan onder onze merkbelofte: Attached to your world.

Ons streven naar een zo klein mogelijke impact op het milieu maken we concreet door optimalisatie van onze eigen bedrijfsvoering, maar ook door flinke investeringen in R&D om het productaanbod onder de merknamen Bostik en Zwaluw steeds actiever te sturen in de richting van duurzame oplossingen.

Bostik is de divisie voor adhesive solutions van de Arkema-Group. De Group realiseert met 20.500 werknemers in 55 landen een omzet van € 11,5 miljard (2022).

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services AfwerkingsproductBouwmaterialenLijm- en kitproducentToeleverancierInterieurbrancheVloeren Adres Denariusstraat 11
4903 RC Oosterhout
Nederland
Telefoonnummer +31 1624 910 00 E-mailadres [email protected] Website www.bostik.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details