Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Naadloos lassen is in opkomst

Naadloos lassen is in opkomst

Nabeschouwing Fensterbau

Als het gaat om op maat gemaakte bewerkingsmachines voor PVC raam- en deurprofielen, is de Duitse machinefabrikant Stürtz al jaren een begrip. Op Fensterbau Frontale maakte de tentoonstelling van lasmachines met namen als HSM-TURBO-DRIVE-Premium veel indruk op de talrijke vakbezoekers.

Marcel Boender, Sales Manager Benelux, staat trots naast de machine met een tevreden glimlach op zijn gezicht. Hij deelt de vreugde van de vele Nederlandse bezoekers: “We zijn verheugd dat we nu ook de ingewikkelde en hogere profielen die typisch zijn voor de Nederlandse markt naadloos kunnen lassen. Deze verbetering weerspiegelt ons streven om een stap verder te gaan voor onze klanten. In Duitsland zijn de profielen meestal lager, waardoor het verwerken eenvoudiger lijkt.”

Volgens Marcel verschilt de Nederlandse markt sowieso van die van omringende landen. “Terwijl machinefabrikanten in het buitenland zich vaak richten op klanten met grotere productievolumes, biedt Stürtz in Nederland maatwerkoplossingen zoals beslagmachines voor de binnenlandse markt. Dit zijn meestal halfautomatische beslagcentra waarin het beslag handmatig wordt ingebracht, maar automatisch wordt vastgeschroefd. Deze combinatie van mens en machine optimaliseert het bewerkingsproces aanzienlijk.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details