Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Terug naar overzicht

Handelsonderneming J.P.M. Kok

Handelsonderneming J.P.M. Kok uit Soest legt zich sinds 1935 toe op het ontwikkelen en importeren van kwaliteitsbouwbeslagsystemen voor de Nederlandse markt.

Het assortiment bestaat hoofdzakelijk uit hang- en sluitwerk voor ramen, kozijnen en deuren welke van gerenommeerde (buitenlandse) fabrikanten wordt betrokken. Veel producten zijn gecertificeerd waaronder ISO 9001 en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. De producten zijn afgestemd op het gebruik door meerdere gebruikersgroepen, waaronder ouderen (zie o.m. DAFA-onderdorpel).

In nevenstaande raam- of deuropening treft u de merken aan die Handelsonderneming J.P.M. Kok vertegenwoordigt in Nederland. Over elk merk verkrijgt u nadere informatie zodra u de beeldmerken of productomschrijvingen aanklikt. Van diverse producten is tevens een bestekomschrijving beschikbaar. Deze kunt u eenvoudig importeren in uw bestekprogramma. Voor vragen of opmerkingen kunt u gebruik maken van de responspagina. De dichtstbijzijnde dealer vindt u door gebruik te maken van onze dealerpagina. We verheugen ons erop tot in lengte van jaren zaken met u te doen!

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Bouwbeslag Adres Oostergracht 36
3763 LZ Soest
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)35 6012433 E-mailadres info@jpmkok.nl Website jpmkok.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details