Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Op naar een versneld en verbeterd verlijmingsproces
De fabrikant lanceerde recent de nieuwe MSF-1145 MS Fastbond 1K en MSU-1136 MS Ultra Fastbond 2K die het verlijmingsproces aanzienlijk verbeteren en versnellen.

Op naar een versneld en verbeterd verlijmingsproces

Nabeschouwing PolycloseNovatio

Op de ruime stand van Novatio konden bezoekers terecht voor informatie en advies rond oplossingen voor de verlijming, reiniging en oppervlaktebehandeling van ramen, deuren, poorten en terrasoverkappingen, maar evenzeer voor demonstraties aan één van de twee werkposten. De specialist blijft intussen investeren in innovatieve oplossingen. Een goed voorbeeld daarvan zijn twee nieuwe producten die het verlijmingsproces aanzienlijk verbeteren en versnellen: MSF-1145 MS Fastbond 1K en MSU-1136 MS Ultra Fastbond 2K. 

Eerstgenoemde is een monocomponent hybride MS polymeer voor verlijmingstoepassingen waarbij een hoge treksterkte vereist is. Deze hoge treksterkte wordt gecombineerd met zeer hoge flexibiliteit en spanningsopvang voor het verlijmen en afdichten van verschillende materialen zoals metalen, technische kunststoffen en glas. Het tweede product is een 2-componentensysteem voor verlijming en afdichting. Het heeft een zeer snelle, krimpvrije interne polymerisatie en voldoet aan de hoogste normen. Na amper 30 minuten is de verlijming reeds handvast. Deze lijm is UV- en weerbestendig en compleet geurloos. Er treedt ook geen schimmel op. Ultra Fastbond 2K hecht op de meest gangbare materialen zoals verniste en gegalvaniseerde oppervlakken, ferro- en non-ferrometalen, staal, aluminium, lak, vernis, polyester, hout en de meeste kunststoffen.

De fabrikant zette ook het Novatio Custom Made concept in de kijker. Met deze extra service kunnen klanten en partners onderhoudsboxen op maat samenstellen. Dit is ideaal om als klantengeschenk te geven en de klanttevredenheid te verhogen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details