Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Veelzijdige deurpanelen metde look van levensecht hout

Veelzijdige deurpanelen metde look van levensecht hout

Leverbaar in een één- én tweezijdige vleugeloverdekkende uitvoering

Met een uitgebreid programma kunststof en aluminium deurpanelen biedt Polytec Nederland een oplossing die in elke behoefte voorziet. Daarvoor geeft het in 1990 gestarte bedrijf zelfs een keiharde garantie af, zo blijkt uit de woorden van commercieel manager Petra Drijver. “Iedereen vindt bij ons een deur die aansluit bij zijn of haar smaak, huis én budget. Maar wat ons écht onderscheidt, is de hoogwaardige kwaliteit. Een belofte die we nakomen met onder meer onze Art Decor-Line, de deurpanelen in oud hout-look met een authentiek, natuurlijk en oorspronkelijk karakter.”

Tijdens de aanstaande vakbeurs Fensterbau Frontale in Nürnberg toont Polytec andermaal de ruim aanwezige kennis en kunde op het gebied van eersteklas deurpanelen. In hal 6, stand 215, showt het in Assen gevestigde bedrijf tussen 19 en 22 maart 2024 een ruime greep uit het kwalitatief hoogwaardige, duurzame en onderhoudsarme productassortiment. Een gamma dat continu wordt doorontwikkeld en met behulp van de modernste technieken en machines in Duitsland wordt geproduceerd. 

De V-groeven in diepzwart (RAL 9005) zorgen voor een fraai accent.
(Beeld: Tino J. Roese – emotions4life)

“Stilstand is achteruitgang”, aldus Drijver. “Met de moed om te veranderen zien we innovatie niet alleen als een nieuwe ontwikkeling, het stelt ons ook in staat om onze producten doorlopend te verbeteren. Daarmee openen we letterlijk de deur naar de meest verrassende oplossingen. Zo hebben kozijnfabrikanten en eindgebruikers dankzij de verschillende kleur-, materiaal- en beglazingsmogelijkheden én een ruime keuze in deuraccessoires de mogelijkheid om zélf de deur best passende deur te ontwerpen.”

Levensechte hout-look

Zoals in het geval van de elegante, geraffineerde en traditionele Art Decor-Line hebben we het over deurpanelen die perfect voorzien in de groeiende vraag naar hout als bouwmateriaal. De serie vertaalt de charme van vroeger tijden naadloos naar de behoeften van vandaag de dag. Met de karaktertrekken ‘authentiek’, ‘natuurlijk’ en ‘oorspronkelijk’ staat Art Decor-Line voor levensecht houtdesign in de fraaiste vorm. De in twee verschillende richtingen lopende houtstructuren zorgen voor een levendig en natuurlijk effect. Daarnaast worden met de V-groeven in diepzwart (RAL 9005) een prachtig accent en een bijzondere diepte gecreëerd. Het resultaat van dat alles? Een vriendelijke, uitnodigende entree met een natuurlijke en zeer hoogwaardige look. De foto’s elders in deze publicatie vertellen het hele verhaal. De twee ingebouwde Art Decor-Line deurpanelen geven de woning een warm en rustiek gezicht. De houtnerfstructuur, lopend in zowel horizontale als verticale richting, zorgt samen met de onderbreking van de 2,5 millimeter brede zwartgelakte V-groef bovendien voor een opvallende dieptewerking.

Tweezijdig vleugeloverdekkend deurpaneel model 2361-92 (binnenaanzicht).

Harmonieus aanzicht

De Art Decor-Line-serie van Polytec Nederland voldoet in alle opzichten aan het SKG-keurmerk. En wat ook mooi is: de vinding is zowel in een één- als tweezijdig vleugeloverdekkende uitvoering leverbaar. Daarmee komt het bedrijf optimaal tegemoet aan de actuele marktvraag. “Vleugeloverdekkende uitvoeringen worden alsmaar populairder en komen bij zowel moderne als klassieke deurpanelen steeds beter tot hun recht”, meent Drijver. “Een vleugeloverdekkend deurblad zorgt namelijk voor een harmonieus front, zónder zichtbare vleugelranden. Het is een trend die we hebben doorgetrokken naar tweezijdige vleugeloverdekkende deurpanelen. Het voordeel hiervan is dat je naast een esthetische meerwaarde tegelijk een hogere thermische isolatiewaarde bereikt. En dat is een mooi extraatje, zeker in deze tijd.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details