Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Huis van de toekomst komt tot leven

Huis van de toekomst komt tot leven

Nabeschouwing Fensterbau

Hoe maakt een slim huis het dagelijkse leven eenvoudiger? Op de beursstand van Siegenia op Fensterbau Frontale konden de bezoekers live ervaren hoe dit werkt. Bijvoorbeeld met ’s werelds eerste centrale sluitsysteem voor thuis. Daarbij sluiten en vergrendelen de voordeur, ramen, schuifdeur en garagedeur automatisch via een spraakcommando of app. Als je terugkomt, gaat het huis net zo slim open. Tegelijkertijd openen gemotoriseerde ramen en schuifdeuren samen met ventilatoren om frisse lucht in de kamers te brengen. 

Stuk voor stuk slimme oplossingen die eenvoudig geïntegreerd kunnen worden in een smart home-systeem én geschikt voor Matter, de nieuwe communicatiestandaard voor smart home-apparaten. 

Op Fensterbau kon het vakpubliek zich persoonlijk overtuigen van de werking van de diverse innovaties van Siegenia die het wooncomfort vergroten. Waaronder een slimme sensor die de status van ramen en openslaande deuren weergeeft. Op het gebied van innovatieve deursysteemoplossingen trokken vooral de nieuwe KFV BS 3700 automatische meerpuntsvergrendeling en het verdekt liggende axxent 750 ALU deurscharnier veel bekijks. Dat laatste kon ook worden gezegd van de TITAN 90° openingsbegrenzer en de productgroep AERO die zich richt op de combinatie van vraaggestuurde toevoer van verse lucht en energie-efficiëntie.

Voor alle professionals die méér wilden weten over het creëren van gezonde, comfortabele en slimme ruimtes, was het bezoek aan de beursstand van SIEGENIA op Fensterbau dan ook méér dan de moeite waard!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details