Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuws

Alles in het nieuw, alleen het gamma blijft gelijk

bd1_dsc_9310-kopieren

20 maart 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Bij BD Systems zijn ze het jaar goed gestart. Onder leiding van de nieuwe eigenaar Marc Vervisch kiest het vroegere Bijttebier-Dekeyser volop voor vernieuwing.

Sinds het begin van 2020 heet de firma BD Systems. Er werd een nieuw logo ontwikkeld en ook de website werd volledig herwerkt. Alleen het gamma blijft op dit moment gelijk met vaste horren, opendraaiende hordeuren, schuifhorren, oprolbare horren en plisse-horren. Die worden uitsluitend geleverd aan professionele klanten in de Belgische markt, zoals raam-en deurfabrikanten, schrijn­werkers en zonweringsspecialisten. Vervisch, tot voor kort de sterke man bij Copaco Screenweavers, wil zijn ervaring van meer dan 25 jaar in de branche gebruiken om het bedrijf verder uit te bouwen, de naamsbekendheid te vergroten en de positie op de Belgische markt nog te versterken.

Op het moment dat het verkoopteam de bezoekers op Polyclose ontving en adviseerde, werd in Spiere de productie heringericht met als doel de efficiëntie te verhogen. De firma doet immers veel inspanningen om de IT-infrastructuur, de procedures en het productieproces te verbeteren om zo de efficiëntie en de productiviteit te verhogen, de kwaliteit van de producten en de service nog te verbeteren en de levertijden te verkorten.

Meer informatie kunt u vinden op: www.bdsystems.be

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Profiel netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details