Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Antracietgrijs. Dé trendkleur van deze herfst!

Antracietgrijs. Dé trendkleur van deze herfst!

De herfst is weer begonnen en voor veel mensen is dit een mooi moment om het interieur te veranderen. We bergen onze zomerkleuren op en maken ruimte om van ons huis een knus en behaaglijk hol te maken. Een trendkleur die je dit jaar door de wintermaanden sleept is antracietgrijs. Intersteel heeft een viertal deurkrukken in deze kleur in het assortiment.

Antracietgrijs siert ieder interieur. Het mixt mooi met verschillende woonstijlen en geeft een huis diepte zonder té uitgesproken te zijn. De vier krukken maken deel uit van de Living collectie en zijn beschikbaar met ronde en vierkante rozetten. Vanzelfsprekend zijn in dezelfde antracietgrijze kleur ook de bijpassende accessoires zoals rozetten met sleutelgat, profielcilindergat als ook toilet- en badkamersluitingen verkrijgbaar. Verfijnde details, zoals mooie, stijlvolle deurklinken maken een interieur helemaal af en zorgen op een subtiele manier voor een bijzondere finishing touch.

INTRODUCTIE STIJLVOLLE DEURKRUK IN ANTRACIETGRIJS

Ook deuren kunnen een echte eyecatcher in een woning zijn. Een stijlvolle deurklink in een opvallende kleur helpt daarbij. Intersteel introduceert een viertal deurkrukken in de kleur antracietgrijs. En laat dat nu net de trend worden voor 2021.

De vier deurkrukken maken deel uit van de Living collectie en zijn beschikbaar met ronde en vierkante rozetten. De robuuste en stevige vormgeving van deze deurkrukken past uitstekend in interieurs met een industriële uitstraling. Maar ook in een strak, modern interieur combineren deze antracietgrijze klinken goed met lichtere kleuren als wit of grijs.

Vanzelfsprekend zijn in dezelfde antracietgrijze kleur ook de bijpassende accessoires zoals rozetten met sleutelgat, profielcilindergat als ook toilet- en badkamersluitingen verkrijgbaar. Verfijnde details, zoals mooie, stijlvolle deurklinken maken een interieur helemaal af en zorgen op een subtiele manier voor een bijzondere finishing touch.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details