Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Goede greep op raamtechniek

Goede greep op raamtechniek

Nabeschouwing Fensterbau

Onder het motto ‘De goede greep’ presenteerde HOPPE op Fensterbau Frontale meerdere innovatieve oplossingen op het gebied van Smart Home, design en montagetechniek.

Een opvallende noviteit was daarbij onder meer de eRaamgreep ConnectSense. “Deze raamgreep herkent inbraakpogingen aan het raam en meldt deze aan de Smart Home-centrale; en als je onderweg bent, krijg je daarvan zelfs een melding binnen op je smartphone of tablet”, zegt Ron Schaapman, sales manager van HOPPE Benelux. “Bovendien wordt zowel de stand van de greep – gesloten, gekanteld of geopend – als de stand van de venstervleugel – gesloten of geopend – herkend en gemeld.”

Over inbraakwering gesproken: een ander highlight op de beursstand van HOPPE was de SecuForte®: “Deze raamgreep beschermt effectief tegen onbevoegd openen van het raam van buitenaf. Een uniek beveiligingsconcept maak de bediening van de raamgreep alleen mogelijk volgens het principe ‘eerst drukken, dan draaien’.”

Ook op het vlak van nieuwe trends had HOPPE op de wereldbeurs in Neurenberg veel te bieden. “Zo hebben we ons beslagassortiment uitgebreid met aantrekkelijke kleuren en oppervlakken met structuur-effect, zoals zandbruin, zandgrijs, zandzwart en mat antracietgrijs. Daarnaast hebben we onder de naam Resista een viertal nieuwe modellen ontwikkeld op het gebied van hoogwaardige kwaliteit messing. Dit is voor ons een nieuwe markt waarvan we verwachten dat die veel kansen biedt.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details