Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Buitengewoon in speciale kozijnvormen

Buitengewoon in speciale kozijnvormen

Nabeschouwing Fensterbau

Getoogde kozijnen, schuine kozijnen, vouwwanden en hefschuifdeuren: door de jaren heen is Ventana uitgegroeid tot marktleider op het gebied van speciale kozijnvormen. “Rechte kozijnen maken wij niet. Wij maken uitsluitend kozijnen die andere bedrijven niet kunnen of willen maken”, zo vat verkoper Marco van Veen de bedrijfsfilosofie van Ventana in een notendop samen.

Op Fensterbau Frontale was het bij het vakpubliek inmiddels welbekende boogvenster opnieuw de grote blikvanger. Daarnaast kwamen op de beursstand van Ventana de voornaamste nieuwe trends aan bod waaronder een aluminium vouwwand die je in zijn geheel open kunt zetten, ideaal voor bijvoorbeeld een terras van een restaurant. Veel bekijks trok ook een laserapparaat dat zelfs van de meest afwijkende kozijnvormen exact de maatvoering berekent. “Het mooie is dat je dit apparaat kunt meenemen naar de bouwplaats om ter plekke kozijnmaten te meten”, zegt Marco, die tevens wijst op een andere trend op de Nederlandse markt: een zwarte dorpel van glasvezel. “Niet alleen populair vanwege de stabiliteit, maar ook vanwege de look.” 

Behalve op de beurs kan Ventana ook terugkijken op een ander recent hoogtepunt: de nieuwbouw van het hoofdkantoor in Vreden, vlak bij de Nederlandse grens. Dit draagt niet alleen positief bij aan de levertijden, maar biedt ook meer ruimte voor trainingsdagen voor klanten. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details