Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
‘Dit was voor ons de beste BAU aller tijden’

‘Dit was voor ons de beste BAU aller tijden’

Terugblik op de beurs

Uiterst positief is Dr Hahn over de zojuist afgesloten beurs BAU 2023. “Nooit eerder hebben we zoveel bezoekers op onze stand gehad”, zegt Igor Obradović, General Sales Manager bij Dr Hahn. “Eigenaren, directeuren, technisch- en inkoopmanagers; de bezoekers kwamen vooral uit het managementniveau van de bedrijven. De kwaliteit van de gesprekken was zeer hoogstaand.”

Opnieuw bevestigde BAU zijn claim een ​​internationale handelsbeurs te zijn. Op de stand van Dr. Hahn kwam 85% van de bezoekers uit de exportmarkten. Naast informatie over nieuwe en reeds geïntroduceerde deurscharnieren, waren de bezoekers van de stand vooral geïnteresseerd in bedrijfsgerelateerde ontwikkelingen en projecten: op welke manier is het bedrijf met duurzaamheid bezig? Welke ondersteuningsmogelijkheden zijn er bij digitalisering? Wanneer kunnen BIM-datasets beschikbaar worden gesteld voor bedrijven in de deurenbouw?

Obradović: “Dit zijn allemaal projecten waar we al lang aan werken en waarvoor al concrete oplossingen worden aangedragen. Als eerste stap zijn we gecertificeerd door EcoVadis. We voorzien retailers van productdatasets voor hun goederen-beheersystemen en webshops en behandelen al specifieke verzoeken om BIM-gegevens.”

Zo zijn veel systeemaanbieders geïnteresseerd in de nieuwe Rollenband AT, dat aan de meeste profielsystemen kan worden aangepast. Architecten waren verder enthousiast over de Hahn VL-scharnieren. Hoewel hij al een aantal jaren op de markt is, is er veel vraag naar de 180°-versie. De rollenbandscharnieren voor kunststof deuren vielen in de exportmarkten in de smaak, vooral de kleine Rollenband KT-RKN in twee- en driedelige uitvoering.

En voor al diegenen, die München niet hebben gehaald vanwege de staking, Dr. Hahn stelde zijn beursproducten samen op zijn virtuele beursstand. 

Via onze website kunt u de stand met al zijn tentoongestelde scharnieren bekijken… alsof u er zelf bij was!  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details