Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Energetisch, akoestisch en thermisch comfort voorop

Energetisch, akoestisch en thermisch comfort voorop

Innovatie in ventilatie op Polyclose

Op 17, 18 en 19 januari opent Flanders Expo in Gent opnieuw de deuren om de hele Europese markt op vlak van raam en deur te ontvangen.  Ondertussen is het event aan zijn 21e editie toe en is het de grootste beurs in de Benelux voor raam-, deur- en geveltechniek. DUCO kan niet achterwege blijven en pakt op Polyclose uit met de nieuwste innovaties op vlak van geveloplossingen.

Topventilatie voor elk project

Zo kun je op Polyclose de TopVent en SkyVent bewonderen. Het TopVent gamma plaatst energetisch, akoestisch en thermisch comfort voorop. Deze nieuwste ontwikkeling op vlak van ventilatie staat garant voor een snelle montage, een hoge stabiliteit op het raam en de hoogste luchtdichtheidsklasse. 

Behoefte aan meer? Dat kan. De SkyVent is een variant van de TopVent, met een verlengd buitenprofiel,  en kan geïnstalleerd worden tot op een hoogte van wel 70m. Daarnaast kunnen beide roosters uitgerust worden om tegemoet te komen aan locaties met een verhoogde geluidsbelasting en bieden ze een geluidsdemping tot 40dB. 

Akoestisch ventileren

Want locaties met een zware geluidsbelasting zijn vandaag meer norm en minder uitzondering. Stadskernen, woontorens naast treinstations of gebouwen in drukke uitgaansbuurten. Het is allemaal mogelijk en allemaal hebben ze behoefte aan een comfortabel binnenklimaat op vlak van ventilatie én akoestiek. De nood aan een geluidsluwe, ventilerende gevel steekt dan ook vaker dan ooit de kop op. Akoestisch ventileren biedt hier de oplossing. 

De Duco Acoustic Panel is een architecturaal verantwoorde oplossing die intensief ventileren combineert met een akoestisch bewustzijn.  Een dempingswaarde tot 17dB zorgt ervoor dat zelfs de hevigste stadsgeluiden mooi buitenshuis blijven. De echte kunst zit namelijk in het bereiken van alle wettelijke vereisten op vlak van akoestiek en het uitzicht er ook nog eens fantastisch te laten uitzien. Ontwerpen die naadloos opgaan in het gevelbeeld, op vlak van kleur en vormgeving, zijn nu al een realiteit. 

Actieve koeling voor klein en groot

Het plaatje is af met zonwering van alle formaten. De helft van het werk om een woning af te koelen kan gedaan worden door de hitte gewoon buiten te houden. Zo is er de DucoScreen Front 150 en Front 95: doekzonweringen voor residentiële doeleinden. Nieuwbouw of renovatie doet er niet toe, voor elk project wat wils.

Maar ook voor utiliteitsbouw zijn oplossingen voor handen. Zo zijn er vliesgevel toepassingen zoals de DucoScreen Front 150 CW. Liever iets groter? Dan maar architecturale zonwering met structurele lamellen of schuifpanelen zoals de DucoSun. 

Alle mogelijkheden zijn te vinden bij DUCO, klaar om toegepast te worden in gebouwen van morgen.

Ervaar deze oplossingen, en nog vele andere, helemaal zelf op Polyclose in Gent. Het DUCO-team staat klaar om je met open armen te ontvangen en alle prangende vragen te beantwoorden.

Meer informatie vindt u op: www.duco.eu.

DUCO standnr. 1541

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details