Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Gamechanger voor vensterafdichting in Duitsland

Gamechanger voor vensterafdichting in Duitsland

Nabeschouwing Fensterbau

De Soudal Group is Europa’s grootste onafhankelijke producent van lijmen, kitten en purschuimen. En wereldwijd is Soudal de grootste PU-schuim fabrikant met meer dan 105 miljoen bussen per jaar. Op Fensterbau Frontale presenteerde het bedrijf aan de verzamelde pers het nieuwe vul- en isolatiemateriaal MF 167. “Innovatie zit in ons DNA. Met hoogwaardige ecologische producten bieden we oplossingen om de energie-efficiënte en veiligheid in gebouwen te verbeteren”, zegt Harald Lüdtke, Managing Director van Soudal Duitsland en Regional Director Central Europe. 

Volgens hem vormt ook de nieuwe MF 167 daarop geen uitzondering: “Dit product is ontwikkeld voor het luchtdicht afdichten en isoleren van raamaansluitingen en levert daarmee een langdurige bijdrage aan de energie-efficiëntie van gebouwen. MF 167 is een onderdeel van een 2-niveau afdichtingssysteem voor ramen, dat zonder een extra interne afdichting kan worden gebruikt. Aan de buitenkant heb je enkel nog een zwelband, vensterfolie of vloeibaar membraan van Soudal nodig.” 

Met MF 167, dat als een ‘gamechanger’ voor vensterafdichting kan worden bestempeld, bewijst Soudal wederom dat het voorop loopt bij het ontwikkelen van nieuwe oplossingen voor professionele raamafdichting, aldus Harald. “Bovendien zijn al onze afdichtingssystemen geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.”a

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details