Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuwe VMRG directeur
Henk Zoontjens

Nieuwe VMRG directeur

De VMRG, de brancheorganisatie voor de metalen gevelbouw, is blij met de komst van Henk Zoontjens als nieuwe VMRG directeur. Henk Zoontjens is voor velen geen onbekende omdat hij al eerder bij de VMRG werkzaam was en al jarenlang verschillende functies bij diverse bedrijven in de gevelbranche bekleedde. Vanaf 1 oktober jl. is hij u vanuit zijn nieuwe rol bij de VMRG graag van dienst. Het VMRG bestuur en de VMRG collega’s op het bureau kijken uit naar de samenwerking met Henk.  

Henk Zoontjens: “Het is voor mij een eer om in deze nieuwe rol iets te kunnen betekenen voor de gehele gevelbranche. Als gevelbouwsector staan we aan de vooravond van grote uitdagingen en veranderingen; uitdagingen ten gevolge van de huidige marktsituatie met prijsstijgingen, grondstoftekorten, levertijden en personeelstekorten. Daarnaast vragen veranderingen in technologie en wetenschap, verdergaande digitalisering, circulaire economie, wijzigende wet- en regelgeving en de veranderende verhoudingen in de markt ook om continu te blijven ontwikkelen. Kortom er komt heel veel op ons af en ik kijk er naar uit om samen met het geweldige VMRG team aan de slag te gaan!”

Met de komst van Henk Zoontjens is er vertrouwen dat de VMRG weer goed op sterkte is en dat we met elkaar verder kunnen werken aan de ambities van de VMRG.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details