Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Ontdek de magie van zonale ventilatie op Vakbeurs Energie

Ontdek de magie van zonale ventilatie op Vakbeurs Energie

Woensdag 23 augustus

’s-Hertogenbosch staat van 10 t.e.m. 12 oktober in teken van de energetische oplossing van de toekomst. De Brabanthallen gooien de deuren open in afwachting van Nederland’s best and brightest. In 2023 neemt DUCO opnieuw deel aan de beurs, deze keer met een focus op zonale ventilatie. Ontdek er alles over in hal 3, stand A026.

Warmteterugwinning voor elk project

Naast de oude bekenden zijn er natuurlijk ook nieuwe gezichten te ontdekken. De DucoBox Energy Comfort Plus combineert indrukwekkende prestaties met verhoogd comfort door zijn akoestische mantel. De optionele meerzoneklep zorgt bij deze WTW-units voor een verdeling van de woning in een dag- en nachtzone en de daarbij horende verbetering op vlak van energiezuinigheid en akoestiek.

Door een variabel debiet van 350 tot 550 m3/u kan elk project genieten van een toestel met warmteterugwinning.

Focus op zonale ventilatie

De DucoBox Focus is al jaren een vaste waarde binnen Systeem C, maar daarom niet minder indrukwekkend. Via een systeem van gepatenteerde interne regelkleppen zorgt het toestel voor mechanische afvoer in combinatie met natuurlijke toevoer.

Een DucoBox Focus ondersteunt tot 7 afzonderlijke zones en dit kan nog eens uitgebreid worden naar 11 door een optioneel verdeelstuk. De ventilatiebox beantwoordt door deze flexibiliteit aan alle mogelijke situaties en zorgt voor verse lucht, op het juiste moment én in de juiste ruimte.

Renoveren voor de toekomst

Nederland staat vol met oudere woningen die op energetisch vlak kunnen evolueren richting de toekomst. DUCO biedt daarom ook de DucoBox Reno aan.

Dit toestel is speciaal ontworpen voor de renovatiemarkt en zorgt ervoor dat de installateur in een handomdraai een verouderd toestel kan uitwisselen.

Elke woning kan een energieboost krijgen met de DucoBox Reno.

Toevoer en comfort

Natuurlijke toevoer en de factor oververhitting mogen natuurlijk niet vergeten worden. De DUCO Acoustic Panel belooft intensieve ventilatie met akoestische waardes om stil van te worden terwijl de DucoScreen Front een thermisch comfort garandeert om u tegen te zeggen.

Want ook de bouwschil kan zijn steentje bijdragen in het streven naar energiezuinige totaaloplossingen met een hoog comfort. Deze opties en nog vele andere zijn nu al beschikbaar om de woningen van morgen klaar te stomen.

Ontdek alle oplossingen van DUCO en de echte magie van zonale ventilatie op Vakbeurs Energie. Het DUCO-team staat klaar in hal 3 stand A026 om jou met open armen te ontvangen. Ben jij al gebeten om een kijkje te komen nemen?

Bezoek dan onze pagina en schrijf je gratis in!

Info voor de pers: contacteer Kevin Sibiet op het nummer +32 (0)58/33.00.33 of via e-mail naar [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details