Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Specialist in zijladers zet twee  nieuwe producten in de kijker

Specialist in zijladers zet twee nieuwe producten in de kijker

Een magazijn is pas optimaal ingericht als medewerkers er efficiënt en veilig kunnen werken en als ze over de nodige tools beschikken om de producten vanuit vaak smalle gangen zonder beschadigingen te transporteren. Mabo BeNeLux is exclusief verdeler voor verschillende merken van smalle gang heftrucks, zijladers, meeneemheftrucks, straddle carriers, mobiele portaalkranen en meeneemstapelaars. Op Polyclose pakt Mabo BeNeLux uit met twee nieuwe producten: de compacte 2- of 4-weg stapelaar Combilift WR en de Combilift CB, een combinatie van een heftruck en een zijlader.

Mabo-Lifting werd opgericht in 1987 en was in de beginjaren vooral actief in de verkoop van heftrucks. “Al gauw merkten we dat bedrijven behoefte hadden aan een oplossing om efficiënt, veilig en zonder schade aan de producten te kunnen werken in de vaak smalle gangen van hun magazijn”, aldus Mabo BeNeLux.

“Daarom bestaat ons gamma vandaag uit heel wat verschillende oplossingen voor die problematiek, zoals Aisle-Master smalle gang heftrucks, Combilift zijladers, Moffett meeneemheftrucks, Combilift straddle carriers, Combilift mobiele portaalkranen en Innolift meeneemstapelaars.”

Verhoogde efficiëntie dankzij Combilift WR en CB

Marktleider Mabo BeNeLux telt vier vestigingen verspreid over België en Nederland en veertig deskundige techniekers op de weg. Dé specialist in zijladers verdeelt onder andere de systemen van de Ierse fabrikant Combilift, die gekenmerkt worden door grote wendbaarheid, optimale stabiliteit, robuustheid en veilige werking. Op Polyclose presenteert Mabo BeNeLux hun twee nieuwste producten: de Combilift WR en CB.

De Combilift CB is een innovatief concept dat een traditionele heftruck met een zijlader combineert.

 

De Combilift WR, voluit de Walkie Reach, is speciaal ontwikkeld voor het transport van lichtere, maar lange en/of gepalletiseerde goederen in zeer kleine ruimtes. Deze compacte stapelaar heeft een hefcapaciteit van 1450 kg en is inzetbaar in gangen van 2,1 meter met hefhoogtes tot 6 meter. Hij bestaat zowel in een 2-weg (WR) als 4-weg (WR4) versie. De bedieningsdissel kan tot naast en achter het systeem roteren, waardoor de operator naast de zijlader kan plaatsnemen en zo een beter zicht op de lading behoudt.

De Combilift CB is een innovatief concept dat een traditionele heftruck met een zij­lader combineert. Dit zeer compacte systeem – 1,5 op 1,5 meter – heeft een hefvermogen van 2500 tot 4500 kg en kan gebruikt worden voor gepalletiseerde goederen en lange ladingen, waardoor het uiterst geschikt is voor bedrijven die goederen van verschillende groottes moeten verwerken. Deze unit kan gemakkelijk door poorten en kan ook gemakkelijk gebruikt worden voor het laden en lossen van containers.

Combilift heeft een uitgebreid gamma zijladers van 1500 tot 25000 kg, zowel voor gebruik binnen als buiten, en zelfs voor oneffen terreinen. Deze zijladers zijn verkrijgbaar in elek­trische, LPG- en diesel uitvoering.    

POLYCLOSE – STAND 1189

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details