Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Vensterbank van ‘Betondesign’ speelt in op de actuele trends

Vensterbank van ‘Betondesign’ speelt in op de actuele trends

De Lignodur Stone vensterbank is er nu ook in de kleur ‘Betondesign’. En dat is goed nieuws! Met dit design speelt Heering, toeleverancier van onderhoudsarme kunststof profielen en panelen voor de bouw, in op de moderne woontrends. Lignodur Stone Betondesign is in een lichte en in een donkere variant leverbaar.

De vensterbanken uit deze collectie waren al vele jaren beschikbaar in de kleuren als blauwsteen, travertin, wit en crème maar daar is – zoals gezegd – de kleur ‘Betondesign’ nieuw aan toegevoegd. 

“Vanuit de markt kregen wij steeds meer vraag naar een vensterbank met een betonkleur”, zegt Lex, productmanager bij Heering. “Het is een logische stap gezien de woontrends van tegenwoordig. Beton is de laatste jaren steeds meer geaccepteerd in het interieur, zoals de betonnen aanrechtbladen of de betonstuc-muren. Ik ben er van overtuigd dat onze Lignodur Stone Beton vensterbank een zeer welkome aanvulling is op het gamma.”

Facet geslepen rand

De kunststof Lignodur Stone vensterbanken van Heering zijn te herkennen aan de prachtige facet geslepen rand. “Daarmee zijn ze bijna niet van natuursteen te onderscheiden”, zegt Lex. “De combinatie van de luxe vorm en de realistische kleuren zorgen dus voor een exclusieve uitstraling. Het is daardoor een aanwinst voor de woning.” 

Hoogwaardig

Maar er is meer, zo vervolgt Lex. “De Lignodur Stone vensterbanken combineren de voordelen van kunststof met de uitstraling van natuursteen. Ze zijn uitgevoerd in hoogwaardig kunststof met een kras- en slijtvaste toplaag. Hierdoor zijn ze bijna ongevoelig voor beschadigingen of UV-invloeden en hebben ze een lange levensduur. De vensterbank beschikt daarbij over isolerende eigenschappen door de holle kernen aan de binnenzijde.” 

Naadloos

Lignodur Stone kan op lengtes van 3 meter worden gemonteerd. Daardoor krijgt het oog ook wat het wil: een strakke naadloze vensterbank. Maar bovenal zijn montage en installatie eenvoudig. Immers, de Lignodur Stone vensterbanken hebben een laag gewicht. Het verder verwerken is ook geen probleem want – zo stelt Lex tot slot – “elk standaard gereedschap kan door de vakman worden gebruikt om het materiaal te bewerken.”  

Voor meer informatie kijk op www.heering.eu.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details