Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Ventana, exposant op Fensterbau frontale, bereid zich positief voor op aankomend jaar

Ventana, exposant op Fensterbau frontale, bereid zich positief voor op aankomend jaar

Het jaar 2023 laat zich voor Ventana als een rit in de achtbaan omschrijven. Highlight: Uitbreiding van het hoofdkantoor in Vreden (vlak bij de nederlandse grens)

Naast mooie momenten, zoals het uitbreiden van de productie en kantoorruimte, kijkt Ventana ook terug op een uitdagend jaar terug. Door hogere bouwkosten en inflatie, zorgden voor een lagere vraag in nieuwbouw projecten. Dit betrof dan vooral de vraag naar hefschuifdeuren.

Het doel, was net als vorig jaar, zo flexibel met de marktsituatie omgaan. Dat zien wij als ventana als onze grootste kracht. Om als leverancier snel in te spelen op veranderende marktomstandigheden. Zo hebben we voor de renovatiemarkt ons leveringsprogramma uitgebreid. Zo verteld eigenaar en directeur Stefan Schwanekamp. De nieuwbouw zal ook meer capiciteiten bieden, wat ook positief zal bijdragen voor de levertijden. In het nieuwe kantoorgebouw zal ook ruimte zijn voor trainingsruimten voor klanten. Montagedagen voor klanten is iets wat in de komende jaren meer en meer wordt uitgebreid.

Een verdere highlight van 2023, is de verdere uitbreiding van onze aluminium productie.

We mochten al meerdere schuifdeuren en vouwwanden mogen leveren en met onze speciale kozijnvormen al meerdere mooie projecten mogen uitleveren.

Onze aluminium producten, zullen op de komende Fensterbau beurs in Maart 2024 aan het publiek getoond worden. Door de producteigenschappen van aluminium, kunnen grote elementgrootten gebouwd worden. Belangrijker voor ons is op de beurs onze klanten te spreken en zo een mooie uitwisseling en gesprekken te hebben.

We zijn druk bezig met de voorbereiding voor de beurs. Uit naam van het hele team kann ik zeggen, dat wij uitkijken om onze klanten persoonlijk te spreken‘ Vult marketing- en verkoopleider Daniel Lechtenberg aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details