Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Hoogwaardige oplossingen voor naadloze digitale kozijnproductie

Hoogwaardige oplossingen voor naadloze digitale kozijnproductie

Nabeschouwing Fensterbau

Het merendeel van de bedrijven wereldwijd is inmiddels overtuigd van de noodzaak van digitale en geautomatiseerde processen. Een gerenommeerde partner in deze digitale transformatie is 3E Datentechnik GmbH. 

Met name het softwarepakket 3E-LOOK bestrijkt alle vereisten in de kozijnenbouw met een indrukwekkende diepgang. Op Fensterbau Frontale werd opnieuw duidelijk dat deze software-oplossing garant staat voor een naadloze kozijnproductie en een end-to-end digitalisering van alle bedrijfsprocessen. Daarbij stonden dit keer vooral digitaal efficiënte processen op het gebied van materiaalbeheer, prijscalculatie en mobiele oplossingen centraal. 

“Eén van de hoogtepunten op deze beurs is de krachtige dealeroplossing 3E-WEBSales”, zegt internationaal consultant Frans Visscher van 3E Datentechnik. “De dashboards die in 3E-LOOK zijn gemaakt, zijn nu ook online beschikbaar als browseroplossing. Daarmee is in de productie of waar dan ook alle informatie eenvoudig inzichtelijk, zonder dat je daarvoor onze 3E-LOOK-software hoeft op te starten. Daarnaast hebben we onder meer een nieuwe module ontwikkeld voor het optimaliseren van bokladingen in de transportsector. Ook de nieuwste versie van de ERP-software biedt veel functionaliteiten; deze hoogwaardige oplossing voor onder meer productie, verzending, montage en nacalculatie is perfect afgestemd op de huidige behoeften van bedrijven. Overigens komen al onze klantspecifieke programmeringen ook beschikbaar in toekomstige softwareversies, zodat al onze klanten deze functies kunnen gebruiken.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details