Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Overig

Ventilatieroosters door Stalufor en Tunal

Tunal_Theo_Joeri-bijgesneden

24 november 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Stalufor en Tunal houden het veilig en corona-proof door de noodzakelijke afstand te bewaren, maar in de onderlinge samenwerking gaan we in nauw verband verregaande uitdagingen aan. Ook in de toekomst staan Stalufor en Tunal voor uitgekiende ventilatieroosters met de beste oplossingen erin verwerkt.

Waar mensen wonen, werken, logeren, sporten, verzorgd worden, inkopen doen… daar is ventilatie essentieel. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) stuurt aan op natuurlijke ventilatie om verspreiding van virussen tegen te gaan. Meer dan ooit is natuurlijke ventilatie in gebouwen een must.

Glasroosters met voldoende luchtdoorlaat, en behalve een regelbare hendel op 5 posities ook een zelfregelende functie, vind je bij Stalufor.

De Tunal 80FL bijvoorbeeld zorgt voor een debiet (luchtdoorlaat) van 61 m³ per uur per meter en kan subtiel op het glas worden geplaatst dankzij een beperkte glasaftrek van 80mm.

De zelfregelende klep zal bij toenemende wind automatisch de luchttoevoer verkleinen zodat het debiet gelijk blijft en het comfort behouden blijft. De Tunal 80 roosters zijn er nu ook voor triple glas tot 47mm glasdikte.

Voor hogere debieten is de Tunal 75 met zelfregelende klep een uitstekend alternatief.

Groot assortiment

Wij hebben een groot assortiment in diverse RAL kleuren op voorraad en zijn hierdoor in staat om snel de gewenste kleur in de juiste afmeting aan te leveren, vooral ook omdat wij ze zelf produceren. Meer weten? Neem contact op!

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Profiel netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details