Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Terug naar overzicht

Roto Frank N.V.

De geschiedenis van ons bedrijf begint, net zoals talrijke andere succesvolle ondernemingen, met de naam van de oprichter: Wilhelm Frank.
Met zijn ideeën – zoals het eerste industrieel geproduceerde draaikiepbeslag in 1935 of de inschuifbare zoldertap – was hij een echte pionier. De oprichter van ons bedrijf was een uitvinder „par excellence“ uit Schwaben.

Roto raam- en deurtechnologie is vandaag een van de belangrijkste producenten van raam- en deurbeslag. Roto is wereldwijd een begrip voor innovatieve, individuele en betrouwbare beslagsystemen die een meerwaarde betekenen voor ramen en deuren. Wij ontwikkelen oplossingen die veiligheid, energiebeheer en comfort thuis op een intelligente manier met elkaar verbinden.

Raamproducenten, planners en opdrachtgevers hebben vertrouwen in het merk Roto en de consequente toepassing van Duitse kwaliteitsnormen.

Roto staat dicht bij de klant

Als gevestigde traditionele onderneming met een uitgebreide product- en serviceportfolio stemt Roto alle bedrijfsactiviteiten consequent af op de werkelijke behoeften van de klanten. Uw wensen en verwachtingen inspireren ons elke dag opnieuw.

Betrokkenheid bij de klant vormt de basis voor een betrouwbare en stabiele relatie met de klant. Bovendien is dit het resultaat en tegelijk de basis van technische topproducten en diensten op maat van de klant – en dus de beslissende voorwaarde voor het succes van onze partners en klanten.

german made – wat betekent dat?

Roto is een Duitse groep met de hoofdzetel in Leinfelden-Echterdingen in de buurt van Stuttgart.
Roto is solide groot geworden: organisch en bestendig.

Onze gemeenschappelijke waarden staan voor een identiteit die Roto als Duits bedrijf liet uitgroeien tot een van de leiders in de sector. De waardestructuur van ons bedrijf is gebaseerd op drie pijlers:

  • continuïteit, consequentie en betrouwbaarheid
  • ervaring, streven naar succes en vooruitziende blik
  • kennis, kunde en Duitse ingenieurskunst

Als technologische gangmaker ontwikkelt Roto intelligente productoplossingen die overtuigen door de precisietechniek en lange levensduur.

Ook in onze buitenlandse vestigingen zijn het productie- en milieumanagement en de logistiek gebaseerd op Duitse waarden als betrouwbaarheid, grondigheid en vooruitziendheid.

Duitse precisie in constructie en ontwikkeling, kwaliteits- en procesbeheer garanderen de topkwaliteit van onze producten en diensten. Wereldwijd.

De consequente toepassing van Duitse waarden in kwaliteitsstandaarden en normen is de basis voor het vertrouwen van onze partners en klanten. Dat is “german made”.

Global Player

Alle Roto FTT productievestigingen worden als een geheel aangestuurd. Hierdoor is een uitstekende productiediepte mogelijk – van grondstof en halffabricaat tot de montage van complete bouwmodules.

  • 18 productievestigingen zorgen voor de efficiënte en tijdige productie van de Roto-producten volgens de strengste kwaliteitsnormen.
  • Meer dan 30 verkoopkantoren, ondersteund door partners over de hele wereld, staan wereldwijd klaar voor de klanten met een sterke vakkennis, oog voor culturele geplogenheden en persoonlijk engagement.
  • 31 logistieke distributiecentra zorgen voor de beloofde leveringen aan de klanten, zelfs bij orderpieken en in drukke periodes

algemene informatie

Services Raam- en deurtechniek Adres Ikaroslaan 14
1930 Zaventem
België
Telefoonnummer [email protected] E-mailadres +32 67 89 41 40 Website ftt.roto-frank.com/be-nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details