Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Innovaties zien én voelen
Fabrikanten van houten ramen kunnen nu Patio Inowa kopen als onderdeel van een pakket met het Roto-beslagsysteem, freesgereedschappen van Leitz en een dorpel van DTS.

Innovaties zien én voelen

Nabeschouwing PolycloseRoto

‘Een winteruitstapje om innovatieve oplossingen te ontdekken’. Zó nodigde Roto de raam- en deurfabrikanten uit naar Gent. Dat er sneeuw viel, was puur toeval. Maar het feit dat ‘innovatie’ het codewoord op hun stand was, hadden ze helemaal zelf in de hand.  Zo pakte de fabrikant onder meer uit met het Safe A Tandeo-slot, de Solid B-scharnieren, het NX Designo draaikiepbeslag en het TiltSafe-inbraakpreventiesysteem. Het mechanische meerpuntsslot vergrendelt deuren automatisch, zodra men ze dicht duwt en maakt ze RC2- en zelfs RC3-compatibel. Het belangrijkste kenmerk van de Solid B-rolscharnieren is het volledig interne verstelmechanisme, waardoor ze in alle richtingen versteld kunnen worden, maar er altijd hetzelfde blijven uitzien. Er is geen hoogteverschil tussen de onderdelen en ze liggen altijd in een rechte, verticale lijn. Met het unieke verdekt liggende beslag kan de gebruiker door een kiepfunctie op de primaire raamvleugel probleemloos de ruimte natuurlijk ventileren, terwijl beide raamvleugels ook als een deur geopend kunnen worden. Dankzij TiltSafe, tot slot, is een draaikiepraam altijd veilig, ook in de kiepstand (RC2). Consumenten kunnen dus met een veilig gevoel hun woning ventileren.

Bezoekers konden ook ontdekken hoe eenvoudig het wel is om de Patio Inowa-vleugel te openen en te vergrendelen dankzij de premium kogellagertechnologie. Fabrikanten van houten ramen kunnen deze premium schuiftechnologie trouwens kopen als onderdeel van het een pakket met het Roto-beslagsysteem, freesgereedschappen van Leitz en een dorpel van DTS.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details